Plaget nabolaget med nattarbeid

Ikke alle naboene på Nordseter var like begeistret over byggearbeiderne som jobbet til nærmere midnatt natt til fredag.

NORDSETER: Det var rett ved Nordseter skole støyen fra lastebiler ved en byggeplass pågikk. Og arbeidet pågikk lenge utover torsdagskvelden – helt til noen fikk nok og meldte fra til politiet.
– Vi fikk meldingen klokken 23.41 om at noen lastebiler drev og lastet og skapte en del støy, så vi dro ut og fikk stanset arbeidet i innsovningstiden, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.
Han kan fortelle at arbeiderne fikk klar beskjed om hvilke regler som gjelder for slikt:
– De fikk beskjed om at de må søke utvidet dispensasjon dersom de skal fortsette med nattarbeid, sier Drevsjø.

Uten førerkort

SØNDRE NORDSTRAND: Da mannen ble stanset av politiet i en kjøretøykontroll, viste det seg at førerkortet til 21-åringen allerede var beslaglagt. Det var klokken 21.40 torsdag kveld mannen ble stanset på Mosseveien ved avkjøringen til Hvervenbukta. Han ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. h

Uten førerkort II

ÅSLAND: Vitner ringte politiet og meldte fra om farlige situasjoner på grunn av feillasting og vinglete kjøring med henger på E6. Da politiet rykket ut og fikk stanset bilen ved avkjøringen til Lambertseter, viste det seg at hengeren – som inneholdt en gammel bil – ikke var feillastet. Den hadde bare vibrert litt. Derimot manglet den 51 år gamle sjåføren førerkort.
– Passasjeren overtok kjøringen og de fikk lov til å kjøre forsiktig videre på småveier frem til bilopphuggeriet, sier Drevsjø.
Sjåføren – altså den første av dem – blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Kjørte på bakfra

ENEBAKKVEIEN: Det endte med nakke- og ryggsmerter for sjåføren som ble påkjørt bakfra i Enebakkveien onsdag kveld. Det var klokken 17.49 en patrulje kom over hendelsen. Sjåføren som hadde kjørt inn i bilen foran, en mann på 43 år, erkjente straffskyld. Den fornærmete, en 65 år gammel mann, hadde ikke behov for ambulanse til tross for smerte.

Sovnet og krasjet

MALMØYA: Torsdag kveld rykket politiet ut på en ulykke ved Malmøya, der tre biler hadde kjørt inn i hverandre.
– Den ene sjåføren hadde kjørt inn i den andre, og innrømmet at hun hadde sovnet under kjøring, sier Drevsjø. Utvidete blodprøver ble tatt og førerkortet beslaglagt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.