RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plaget passasjerer med tekno

Mandag ettermiddag, kl. 14, fikk passasjerer på t-banen seg en musikalsk overraskelse. Ukjente tok seg inn i det ubemannede førerhuset i bakerste vogn, og spilte tekno-musikk over høytaleranlegget.

OSLO: Sabotørene skal ha slått til ved flere anledninger mandag.
Bjørn Rydmark, informasjonssjef i Oslo T-banedrift AS, benekter at det dreier seg om en sikkerhetssvikt, men bekrefter at de uinviterte tekno-elskerne slo av og på lyset i tillegg til å spille den noe intense musikken for passasjerene.
Togene er sikret så godt det lar seg gjøre, men innbrudd er det umulig å sikre seg mot. Det absolutt værste som kunne skje er at inntrengerne kunne få toget til å gå i nødstopp. Systemet er konstruert slik at dersom uvedkommende prøver å tukle med knapper og spaker mens toget er i drift, så vil toget automatisk gå i nødstopp. Men inntrengerne kunne altså bruke høyttaleranlegget og slå av lyset uten at dette blir oppdaget. Vi ser meget alvorlig på saken, sier han til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere