*Nettavisen* Nyheter.

Plagget du MÅ ha i sommer

Shortsen er både praktisk og behagelig, og finnes til alle kroppsfasonger! Foto: Foto: Istockphoto

Shortsen er det viktigste plagget denne sommeren.

KVINNEGUIDEN.NO: Shortsen er både praktisk og behagelig, og dessuten finnes den i alle varianter - til alle kroppsfasonger!

Se bildeserie her

Kort lykke

Jeansshortsen er allerede en stor hit med tights eller strømpebukse under. Den er også veldig allsidig fordu du kan pynte den opp med høye hæler, kilehæler eller kjøre en avslappet look med ballerinasko eller sneakers.

Hotpantsen er tilbake, kanskje ikke plagget de fleste våger å gå med, men har du lårene og baken til det, er det bare å kjøre på.

Pass derimot på at du kombinerer med riktig tilbehør. Bruk for eksempel en løs flagretopp og flate sko til, og la hotpantsen ligge pent i skapet når du skal på jobb.

Trend-eneren

Jumpsuiten er blitt en storfavoritt blant fashionistaer. Du finner den i alle mulige farger, men den absolutte trend-eneren i vår, er en med blomstermønster.

For deg som liker litt lengre shortser som dekker mer av lårene, finner du skinny jeans-varianten som stopper rett over knærne. I tillegg har du chinosvarianten som gir en mer pyntet look.

Mer sofistikerte shortser finner du i dresstilen, gjerne med draperinger og høyt liv med et tynt belte rundt. De ser best ut i enkle farger som kaki, nude, hvit, grå eller sort og er fine å kombinere sammen med kilehæler, en skjorte, singlettvest eller en kort tunikatopp.

Les også disse sakene på Kvinneguiden.no

Vi tester primere: Dyrest er ikke best

Slik bruker du den allsidige chinosen

Perfekt kamuflasje - slik dekker du kvisene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag