RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plan for forretning på Rosenholm


Blir forretning: Det jobbes nå med planer for omregulering av Rosenholmveien 6-8. Det er blant annet tenkt dagligvarebutikk.
Foto: Arne Vidar Jenssen
Blir forretning: Det jobbes nå med planer for omregulering av Rosenholmveien 6-8. Det er blant annet tenkt dagligvarebutikk. Foto: Arne Vidar Jenssen
Bydelsutvalget på Søndre Nordstrand har nå ingen negative bemerkninger til planer om forretning i Rosenholmveien 6–8.

HOLMLIA: Da Lidl for noen år siden jaktet på egnede steder for å etablere forretninger, var industriområdet Rosenholmveien 6–8 ett av stedene. Da var BU positivt innstilt til oppgradering av området. Det de imidlertid da ønsket, var å få parkering under bakkeplan.

Nå er de spurt om innspill i en prosessavklaring hvor det blant annet inngår forretning.

På BU-møtet sist uke var det ingen negative kommentarer.

Det som nå er på gang, er å omregulere det over 8 mål store området fra industri til forretning, kontor, parkeringer og en felles avkjørsel for de to eiendommene som i sin tid blant annet rommet Betongmast.

Butikk

– Hva slags forretning er det snakk om?

– Jeg kan bekrefte at det er planer for forretninger, men kan ikke si noe mer konkret, sier Torstein Thorkildsen i firmaet Rosenholmveien 8 AS.

– Men vet du hva lokalpolitikerne har sagt nå. Lidl-konseptet var jo hele Oslo kommune imot i sin tid, fortsetter han.

BU har altså ikke hatt noen innvendinger, og har heller ikke fått noen signaler om hva slags forretning det kan være snakk om.

Sivilarkitekt Torstein Ramberg som styrer saken for eier, kan imidlertid bekrefte at det er snakk om dagligvareforretning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere