RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Planlegger park mot Veitvet


Enormt: Næringsbygget i Sven Oftadalsvei er enormt. Nå rives all invetar, og bygget skal totalrenoveres før nye leietakere flytter inn.
Enormt: Næringsbygget i Sven Oftadalsvei er enormt. Nå rives all invetar, og bygget skal totalrenoveres før nye leietakere flytter inn. Foto: FOTO: JULIE MESSEL
Bygget i Sven Oftedalsvei 10 huset frem til jul Norsk Medisinaldepot. Nå står bygget tomt, og ny eier Aspelin Ramm vil utvikle området og gi naboer park.

VEITVET:

– Bygget kommer til å få en seriøs ansiktsløftning. Det er søkt kommunen om en totalrehabilitering av bygget, sier Isak Oksvold, i Aspelin Ramm.

Han gleder seg:

– Smaken er som baken, likevel tør jeg påstå at dette bygget ikke er tiltalende pr i dag. Jeg tror mange vil sette pris på en oppgradering av både bygget og uteområdene, sier han.

Går det som Aspelin Ramm ønsker, flytter nye leietakere inn om et års tid:

– Vi har ikke signert noen leiekontrakt på bygget foreløpig. I utgangspunktet ønsker vi å utvikle dette til et hovedkontor innenfor lager og logistikk, men vi ser på andre spennende muligheter også.

Les om Støyskjerming i Trondheimsveien her

Les om Veitvet senter her

Aspelin Ramm har vært i kontakt med en interessent som ønsker å lage idrettsanlegg.

– Såvidt meg bekjent er interessenten i kontakt med bydel og kommune for å se på mulighetene for å få dette gjennomført. Vi stiller oss positive til det, dersom det er et konsept som passer bygget, sier Oksvold.

Aspelin Ramm har engasjert seg i forskjønnelsen også utenfor selve bygget.

– Vi er nå naboer med beboerne i dette området. Som gode naboer vil vi være med å skape et godt og fint sted på eiendommen. Vi ser på muligheten for å forskjønne uteområdet, samt å tilrettelegge for turgåere rundt eiendommen. Vi har også vært i kontakt med bydelen om hvordan vi kanskje kan utsmykke området med kunst, sier han.

Han legger ikke skjul på at Aspelin Ramm gjerne vil at eiendommen i Sven Oftedalsvei kan bli en perle i Perlekjedet på Veitvet.

Aspelin Ramm er også i kontakt med kommunen om hvordan man kan ta frem igjen Bredtvetbekken, som nærmest har ligget drenert siden 60-tallet. Tanken er å legge membran, så alt vannet ikke bare renner rett i grunnen, men lage en hyggelig bekk.

Smaken er som baken, likevel tør jeg påstå at dette bygget ikke er tiltalende

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere