RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Planleggingen er i gang


Laila Johannessen og Tommy Grotterød står for koordineringen av årets bydelsdager.
Laila Johannessen og Tommy Grotterød står for koordineringen av årets bydelsdager.
Grovskissen til program er lagt og bare detaljene gjenstår før de frivillige organisasjonene og Bydel Østensjø igjen kan invitere til bydelsdager.

Østensjø: Bydelsdagene er et felles løft for de mange frivillig og bydelen, sier Tommy Grotterød som er avdelingssjef for barn og kultur i Bydel Østensjø.

Sammen med informasjonskonsulent Laila Johannessen har han ansvaret for koordinering av bydelens mange frivillige organisasjoner i forbindelse med det ukelage arrangementet.

Dette skal bidra til å skape bydelsidentitet i vår store bydel, sier Tommy Grotterød.

Ledige programplasser

Bydel Østensjø sponser en del av hovedattraksjonene, som Christian Ingebrigtsens konsert i Manglerud kirke og Østensjøvannets venners tradisjonelle tur rundt Østensjøvannet.

Programmet begynner å fylles, men det er fortsatt noen ledige plasser. Dessuten kan lag og foreninger få stand-plass på flere av arrangementene.

Festkveld

Minikonserter og høylesning av Tove Nilsen på Abildsø gård, Skøyenkvelden og sjakkturnering er noen andre smakebiter fra programmet.

I fjor regnet dansekvelden til Oslo Square Dance Club nesten bort. Velvillighet fra Skullerudstua gjorde likevel at arrangementet ble en innendørs suksess. I år har arrangørene gardert seg og vil flytte band og dansegulv inn i Skullerudstua i tilfelle dårlig vær.

Vi ønsker å gjøre fredagen til en festkveld. Det er plass til flere deltakere og stander på dette arrangementet. Det er bare å melde fra til meg, sier informasjonskonsulent Laila Johannessen i Bydel Østensjø.

Følg med i Nordstrands Blad for flere nyheter om Bydelsdagene og komplett program.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere