RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plateslipp

I dag slippes albumet "Prophet:deny" ut i butikkene. Bandet heter PostScriptum, og medlemmene bor i bydelene Nordstrand og Østensjø.

Nordstrand/Østensjø:I dag er Petter Skippervold, Knut Bjørnar Asphol, Arnfinn Stautland og Stig Værnes gjester i Frokost TV. Der skal de fire guttene, som sammen utgjør bandet PostScriptum, spille to låter fra debutalbumet deres. Albumet lanseres i dag og heter "Prophet:deny".

"Prophet:deny" er historien om fire gutter som deler den samme drømmen. En drøm som har røtter i den alternative pop/rock tradisjonen fra 80-tallet og frem til i dag.

"Prophet:deny" handler også om tapt kjærlighet, og det synges historier om opprivende og hysterisk forelskelse, samtidig som det fortelles om livslang vennskap og døden. Dette gir "Prophet:deny" en ettertenksom og lengselsfull grunntone.

For de fire er det sentrale å skape stemninger, og å gjenskape de gode musikkopplevelsene de selv fikk - og får.

Flykonsert

PostScriptum ble første gang lagt merke til da de var på vei til By:Larm 2005. Bandet holdt en minikonsert ombord i flyet fra Oslo til Stavanger. Dette gjorde at gutta fikk spillejobber over hele landet, samt plass på Quartfestivalens hovedscene. PostScriptum fikk vist seg frem for hele det norske folk da de fikk spille live under Spellemann 2006. Og under årets Spellemann ble bandet kåret til Norges beste usignerte band.

Videre fremover skal bandet kjempe med 20 andre norske band om åtte plasser på Norwegian Woods "Underwoodscene".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere