RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plutselig sto Alexander Rybak på døra


Emma Sofie Romfo (7) er lykkelig over å ha fått besøk av helten Alexander Rybak. – Favorittsangen min er den første på platen "Roll with the wind", forteller syvåringen. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE.
Emma Sofie Romfo (7) er lykkelig over å ha fått besøk av helten Alexander Rybak. – Favorittsangen min er den første på platen "Roll with the wind", forteller syvåringen. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE.
Emma Sofie (7) opplevde enhver ungpikes drøm. Overraskelsesbesøk av Alexander Rybak.

MUNKERUD: Emma Sofie Romfo går i andre klasse på Munkerud skole, og har som så mange andre småpiker et bankende hjerte for felespilleren og sangeren Alexander Rybak.

I høst skrev hun et brev til sitt store idol med følgende tekst: "Til Alexander Rybak: Vil du komme på besøk til meg 19. november?" Deretter skrev hun adressen til sin far i Nordstrandsveien.

– Hun insisterte på at jeg skulle sende brevet, forteller mor Wenche Woldseth.

De kunne ikke adressen så på konvolutten sto det kun "Alexander Rybak, Nesodden".

– Jeg hadde ikke så stor tro på at brevet skulle komme frem, innrømmer moren. Tanken på at Melodi Grand Prix-helten faktisk skulle komme på besøk var naturlig nok enda fjernere.

Ringte på døren

November kom og gikk og ingen Rybak dukket opp. Inntil tirsdag kveld i forrige uke. Emma Sofie hadde lagt seg da det ringte det på døren. Faren åpnet og der sto ingen ringere enn Fairytale-sangeren i egen person.

– Emma Sofies far hadde ikke hørt om brevet en gang, så han var naturlig nok ganske overrasket, ler Wenche Woldseth. Lettere forvirret vekket han sin datter og fortalte at Alexander var kommet for å besøke henne.

– Jeg hadde akkurat sovnet og tenkte at pappa tullet med meg. Jeg hadde ikke regnet med at han skulle komme, forteller Emma Sofie.

– Han har nok fått en del nye tilhengere her på Munkerud etter dette. Alle som hører historien synes det er helt fantastisk at han tok seg tid til dette i en travel hverdag, sier mor Wenche og tenker på mengden med fanpost den populære felespilleren trolig får fra håpefulle beundrere.

Superhyggelig

Selv føler Emma Sofie seg som verdens heldigste jente og oppsummerer stjernemøtet.

– Han sa hei og at han likte kortet veldig godt. Det var spennende. Han er superhyggelig og grei og så lager han fine sanger, forteller syvåringen. Deretter fikk hun et kort med bilde og autograf. Sjarmtrollet ser ikke bort ifra at dette er det kuleste hun har opplevd.

– Jeg vet ikke helt hvor lenge han var der. Men etterpå lå jeg og så på kortet før jeg sovnet, erindrer hun.

Historien ble naturlig nok delt med venninner på Munkerud skole dagen etter.

– Venninnene mine synes det var dårlig gjort at han besøkte meg. De kranglet om hvem av dem som skal få besøk av ham neste gang, forteller hun.

Takker for besøket

Det er nok dessverre ikke slik at Alexander Rybak har mulighet til å besøke alle små og store beundrere i vårt langstrakte land, men han fortalte at det var noe med hjemmelagde brevet til Emma Sofie som skilte seg ut. Og han var ute og gikk med fela si og fikk lyst til å stikke innom og si hei.

Det er Emma Sofie veldig takknemlig for.

– Jeg vil si tusen takk for besøket gjennom avisen i tilfelle han leser den, siden han bor på Nordstrand, avslutter Emma Sofie.

LES OGSÅ: Rybaks julekos

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere