Poengtrekk kan koste Grei/Målløs sluttspillplass

NEDKJEMPET: Seriemestrene Slevik hadde god kontroll på Grei/Målløs. Nå venter Sarpsborg i den siste serierunden hjemme på lørdag.ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK

NEDKJEMPET: Seriemestrene Slevik hadde god kontroll på Grei/Målløs. Nå venter Sarpsborg i den siste serierunden hjemme på lørdag.ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Seriemester Slevik hadde ingen problem med å slå Grei/Målløs mandag kveld. Nå er er laget avhengig av hjelp for å nå sluttspillet.

Klikk på bildet for å forstørre.

TO MÅL: Sam Jonsson setter her inn 2-2.

Klikk på bildet for å forstørre.

HJEMMELAGETS BESTE: Bobby Bergdahl har stor tro på at de kan slå Sarpsborg.

AMMERUD:Med en kamp igjen å spille, har Grei/Målløs og Akerselva 12 poeng, mens Akerselva har en betydelig bedre målforskjell.

Og begge lagene skal ut mot Sarpsborg siste seriekamp.

Dermed ligger det an til en thrilleravslutning om hvem som kaprer den siste sluttspillplassen.

Sjanseløse mot Slevik

Men laget kunne fått et psykologisk overtak mandag da de tok imot seriemestrene Slevik.

Men dessverre for vertene fra Groruddalen var det klasseforskjell mellom lagene og Slevik kontrollerte kampen fra start til slutt, og vant komfortabelt 12-5.

Kaptein Bobby Bergdahl deppet uansett ikke altfor mye etter kampen.

– Slevik er et bra lag, med en veldig bred tropp. I dag slipper vi inn for enkle mål og vi er ikke fokuserte nok ute på banen, sier han.

Men han og laget må ta med det positive foran oppgjøret mot Sarpsborg lørdag.

– Det defensive spillet fungerte brukbart i dag, bortsett fra de tellefeilene vi gjør på de fleste scoringene de hadde. Helt ærlig trodde jeg de skulle komme til flere sjanser i dag, sier Bergdahl.

– Lørdag skal vi være klare til sesongens viktigste kamp. Tidligere i sesongen har vi tapt for mange poeng på at vi ikke har vært gode nok foran mål. Lørdag skal vi sikre to poeng, sier en offensiv kaptein.

Lagstraff

Men Bergdahl liker ikke tanken på at Grei/Målløs poengtrekk kan koste klubben sluttspillplass.

– Det er jævlig irriterende om de to poengene som vi ble trukket skal koste oss sluttspillplassen. Vi spillerne synes at det er feil at forbundet straffer laget med poengtrekk. Vi har lagt ned mye slit og tid, og vi mener at det er feil at forbundet skal straffe oss. Det er ikke vi som har gjort denne feilen. De kunne heller bøtelagt klubben og ikke straffe oss spillerne, sier Bergdahl.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.