RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengtrekk kan koste Grei/Målløs sluttspillplass


NEDKJEMPET: Seriemestrene Slevik hadde god kontroll på Grei/Målløs. Nå venter Sarpsborg i den siste serierunden hjemme på lørdag.ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK
NEDKJEMPET: Seriemestrene Slevik hadde god kontroll på Grei/Målløs. Nå venter Sarpsborg i den siste serierunden hjemme på lørdag.ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK
Seriemester Slevik hadde ingen problem med å slå Grei/Målløs mandag kveld. Nå er er laget avhengig av hjelp for å nå sluttspillet.

AMMERUD:Med en kamp igjen å spille, har Grei/Målløs og Akerselva 12 poeng, mens Akerselva har en betydelig bedre målforskjell.

Og begge lagene skal ut mot Sarpsborg siste seriekamp.

Dermed ligger det an til en thrilleravslutning om hvem som kaprer den siste sluttspillplassen.

Sjanseløse mot Slevik

Men laget kunne fått et psykologisk overtak mandag da de tok imot seriemestrene Slevik.

Men dessverre for vertene fra Groruddalen var det klasseforskjell mellom lagene og Slevik kontrollerte kampen fra start til slutt, og vant komfortabelt 12-5.

Kaptein Bobby Bergdahl deppet uansett ikke altfor mye etter kampen.

– Slevik er et bra lag, med en veldig bred tropp. I dag slipper vi inn for enkle mål og vi er ikke fokuserte nok ute på banen, sier han.

Men han og laget må ta med det positive foran oppgjøret mot Sarpsborg lørdag.

– Det defensive spillet fungerte brukbart i dag, bortsett fra de tellefeilene vi gjør på de fleste scoringene de hadde. Helt ærlig trodde jeg de skulle komme til flere sjanser i dag, sier Bergdahl.

– Lørdag skal vi være klare til sesongens viktigste kamp. Tidligere i sesongen har vi tapt for mange poeng på at vi ikke har vært gode nok foran mål. Lørdag skal vi sikre to poeng, sier en offensiv kaptein.

Lagstraff

Men Bergdahl liker ikke tanken på at Grei/Målløs poengtrekk kan koste klubben sluttspillplass.

– Det er jævlig irriterende om de to poengene som vi ble trukket skal koste oss sluttspillplassen. Vi spillerne synes at det er feil at forbundet straffer laget med poengtrekk. Vi har lagt ned mye slit og tid, og vi mener at det er feil at forbundet skal straffe oss. Det er ikke vi som har gjort denne feilen. De kunne heller bøtelagt klubben og ikke straffe oss spillerne, sier Bergdahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere