RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poesi på boks


Jan Erik Vold hyllet sin gode venn ved å lese opp noen av julediktene til Nyquist, til stor glede for de fremøtte.
Jan Erik Vold hyllet sin gode venn ved å lese opp noen av julediktene til Nyquist, til stor glede for de fremøtte. Foto: FOTO: Anita Bakk Henriksen
Årets juleøl fra Frydenlund er noe utenom det vanlige. Osloølet prydes nemlig av et dikt fra selverklært Frydenlundelsker og poet Arild Nyquist.

SENTRUM: Lansering av ølet skjedde på selveste Mono, som i tillegg til å være det stedet i Oslo som selger mest Frydenlund, også var lokalet hvor Arild Nyquist hadde sin siste opptreden før han gikk bort i 2004.

Humorist

Hans mangeårige venn og poet, som er selve symbolet på Oslo, Jan Erik Vold var også til stedet.

– Jeg hadde så sansen for Arild. Jeg husker da han startet å gi ut plater. Hvem andre enn Nyquist kunne funnet på å leie en kranbil i forbindelse med ny plate, for så å slippe en bunke CDer over univeristetsplassen som en illustrasjon på at han « slipper» ny skive, sier Vold og humrer.

Tatovering

Petter Nome var kveldens konferansier, og fikk Arlid Otto Nyquist til å vise det tatoverte diktet på armen sin som var starten på samarbeidet med Frydenlund.

– Diktet er skrevet med pappas håndskrift,sier han og strekker frem underarmen.

Arild Otto er glad for at prosjektet ble en realitet, og er ikke i tvil om hva pappa Nyquist ville sagt.

– Han hadde likt dette veldig godt, sa en tydelig beveget sønn.

Nytt konsept

Også Ringnes er strålende fornøyd med det nye designet.

– Så vidt vi vet er det helt nytt å ha posei på ølboksen, og vi er svært fornøyd med årets resultat. Nyqusit var midt i blinken for oss, og hans kvalitet passer Frydenlund veldig godt, sier marketingsjef i Ringnes, Lars Vegard Vonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere