*Nettavisen* Nyheter.

Pokerklubb og pistol

  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

En illegal pokerklubb og en langt fra lovlig pistol er noe av det politiet har på sin logg fra forrige uke.

MAJORSTUEN: Natt til torsdag sist uke oppsøkte politiet en leilighet på Majorstuen. Publikum observerte usedvanlig stor trafikk inn og ut av leiligheten. Politiet fikk flere tips om dette, og oppsøkte leiligheten med mistanke om at ikke alt var som det skulle være.

Dette viste seg nemlig å være en godt organisert pokerklubb i privat regi. Fire menn ble påtruffet på stedet. Tre av dem innrømmet å ha kommet til stedet for å spille. De ble anmeldt for dette og deretter dimittert. Den fjerde mannen viste seg å være den som organiserer gamblingen, og han ble pågrepet for dette. Han må vente seg et oppgjør i rettsvesenet.

Med pistol i stjålet bil

Mannen som ble stoppet onsdag på Lysejordet må også belage seg på et møte med rettsvesenet. At bilen han ble stoppet i, og pågrepet fra var stjålet talte ikke til hans fordel. Heller ikke at han hadde en pistol på seg.

Torsdag ble en mann pågrepet på Ica på Besserud. Mannen er mistenkt for en rekke tilfeller hvor han skal ha bestilt diverse varer på nettet med stjålne kort.

Skadeverk

Søndag ble fire polske statsborgere pågrepet for skadeverk på en t-banevogn ved Montebello stasjon. De hadde heller ikke oppført seg bra mot t-banevektere. Den ene mannen viste seg å være etterlyst av politiet.

Stjålne bankkort

Søndag morgen ble en mann bedt om å vise legitimasjon da han satt og sov utenfor en butikk på Majorstua. Da han skulle finne frem id fra lommen ramlet det ut to bankkort som ikke tilhørte han. Dette ga grunnlag for grundigere visitering, noe som førte til at man fant 11 bankkort i tillegg til et førerkort, noen nøkkelknipper og mobiltelefoner. Ingen av disse tingene tilhørte mannen. I tillegg til dette hadde han noe narkotika på seg. Dermed havnet han i arresten.

Fire innbrudd på Ullern

Politiet har pr nå fått melding om 4 innbrudd i bolig sist helg. Alle innbruddene er i samme område på Ullern, og det kan se ut som samme modus er brukt. Alle er anmeldt og under etterforskning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.