*Nettavisen* Nyheter.

Pol til Karenslyst

Til glede for beboere og ikke minst næringslivet. Vinmonopolet har bestemt at neste nye polutsalg blir åpnet i Karenslyst allé.

Det er klart. Sjølyst er «vinner» av neste polutsalg.

SJØLYST: Det sto mellom Vinderen, Tøyen, Carl Berner og Skøyen.

– Det nærmer seg en avklaring. Kontrakten er ikke helt ferdig forhandlet, men jeg kan si så mye at det dreier seg om Karenslyst allé, sier pressesjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl.

Avtale snart klar

– Men hvor i Karenslyst allé?

– Jeg vil ikke oppgi noen eksakt adresse så lenge kontrakten ikke er ferdig forhandlet. Det hender enkelte ganger at prosessen stopper opp av ulike grunner, men vi regner med at en avtale vil være klar ganske snart, sier Nordahl.

– Når vil polutsalget eventuelt stå klart?

– Det vil være klart i løpet av første halvår neste år. Forhåpentligvis kan arbeidet med å få på plass butikken starte på nyåret.

Knutepunkt

– Hvorfor falt valget på Skøyen?

– Valget ble gjort etter en totalvurdering med flere kriterier. Skøyen er et knutepunkt for tog, trikk, buss og bil. Det er en stor befolkning i umiddelbar nærhet og mange arbeidsplasser. I tillegg er det godt etablert næringsliv i dette området. Det er årsakene til at Skøyen ble valgt i denne omgang. Det betyr ikke at Vinderen, Tøyen og Carl Berner er uaktuelle av den grunn.

– Blir det et stort utsalg?

– Vi er selvfølgelig avhengig av fornøyde kunder. Vi vil tilby et produkt som tilfredsstiller kundegruppen i dette området, sier Nordahl.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.