Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politi som brøytemannskap

 
 
Natt til i dag måtte politiet trå til som brøytemannskap på Bygdøylokket. Les politiloggen her.

BYGDØYLOKKET: Kl. 01.27 ble det meldt om en snøhaug som av en eller annen grunn lå i venstre felt på Bygdøylokket ved utgangen til E18 og hindret trafikken. Politiet reiste dit og flatet ut snøhaugen slik at trafikken kunne fortsette uhindret.

Mann bestjålet på Rodeløkka

TEGLEVERKSGATA: kl. 00.02 kom det melding om at en 23 år gammel mann var bestjålet av to menn i Tegleverksgata. En bag med PC, mobiltelefon og lommebok var og ble borte. Gjerningsmennene løp fra åstedet mot Helgensens gate i retning Trondheimsveien. Mannen vil anmelde forholdet.

Bortvist etter slagsmål

BYPORTEN: To personer på 19 og 21 år ble kl. 00.40 bortvist fra Byporten etter et slagsmål. En 47 år gammel mann hadde kommet i kontakt og i krangel med de to, og det oppstod et basketak. De to ble sendt med t-banen hjem - og det ble stille.

Mann pågrepet for heleri og bæring av kniv

HOLBERGS GATE: En 31 år gammel mann ble pågrepet i natt kl. 03.10 for bæring av kniv på offentlig sted. Da politiet kontrollerte mannen, fant de også en god del tyvgods. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Kjørte ned bilbom

FESTNINGSTUNELLEN: en 38 år gammel mann kjørte kl. 04.32 ned bommen i Festningstunellen ved Framnessiden. Mannen hadde ikke norsk førerkort, og bilens skilter ble tatt da bilens dekk var slitt og i dårlig teknisk stand. Bilen ble tauet bort fra stedet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!