*Nettavisen* Nyheter.

Politiaksjon i Sørkedalen

Politiet rykket mandag ut i Sørkedalen. En mann var mistenkt for å ha stjålet en bil og stakk til skogs da politiet kom.

Sørkedalen: Mandag formiddag rykket politiet ut i Sørkedalen. Politiet gjorde sjekk av to biler hvor den ene viste seg å være en svensk bil uten kjøretillatelse og den andre troklig stjålet. Passasjerene i den ene bilen hadde ikke ID- papirer. Da politiet tok kontakt med utlendingsdirektoratet viste det seg at mennene kom fra Littauen og at flere var godt kjent av politiet i Buskerud og Vestfold.
Da politiet beveget seg videre mot et hus i Sørkedalen mennene hadde tilknytning til, så de en person flykte fra stedet til fots. Dette utløste leteaksjonen. Fire patruljer og helikopter søkte etter mannen innover i dalen. En patrulje stod ved Bogstadvannet og stanset biler på vei ut av dalen, mens de resterende politipatruljene lette innover i Sørkedalen. En hundepatrulje var også tilstede.
- Vi vet ikke akkurat hva han har gjort, men det er nok en god grunn til at han ikke vil snakke med oss, sa en av politimennene til Ullern Avis Akersposten mens aksjonen pågikk.
Hundene plukket opp spor vest i Sørkedalen og ikke lenge etter fikk politiet en telefon fra en kvinne ved Nedre Solberg gård, som fortalte at låvedøren som tidligere hadde vært lukket, nå var åpen. Derfra fulgte hundene sporet videre og ved Tangen gård ble mannen pågrepet. I huset mannen flyktet fra ble det funnet diverse tyvegods.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag