RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet advarer mot telefonsvindel


Natt til lørdag ble en 29-åring slått ned utenfor Choice Pub West. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen.
Natt til lørdag ble en 29-åring slått ned utenfor Choice Pub West. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen. Foto: Illustrasjonsfoto
Mottar du en telefon fra noen som hevder at de ringer fra Microsoft og gjerne vil hjelpe deg med å få renset pc’en din, er det antakelig et svindelforsøk.

OSLO: Fra Majorstua politistasjon meldes det om flere anmeldelser de siste dagene fra mennesker som har fått telefon fra «Microsoft».

En av disse opplyser at de er blitt lurt til å betale 225 euro til et firma som kalles Lippay account.– Fremgangsmåten er at de ringer og forteller at de må slå på pc’en sin. Ved å gå inn på en spesiell nettside, hjelper de svindlerne med å få opplysninger fra pc’en og nettbanken, sier politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon.

Han advarer nå folk sterkt mot disse svindlerne.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere