Politiet angrepet av hund

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

En hund ble avlivet etter å ha angrepet politi på uttrykking.

Bitt av hund

LANGERUD: Melding om brann i en bolig i Løvsetdalen på Langerud onsdag formiddag fikk et annet utfall enn det utrykningsmannskapene hadde sett for seg.

Brannen viste seg bare å være en liten røykutvikling. Men alene inne i huset viste det seg å være en hund. Denne skulle tydeligvis passe på, og gikk til angrep på politiet. Hunden ble avlivet.

Påkjørt i kollektivfelt

NORDSTRAND: Tirsdag morgen ble en motorsyklist påkjørt i kollektivfeltet på Mosseveien ved Furubråtveien. Etter det politiet har blitt fortalt, kjørte MCen i kollektivfeltet. En bil i det andre feltet skulle kjøre inn på plassen ved Furubråtveien og kjørte på motorsyklisten. Bilfører får et oppgjør med politiet. MC-føreren ble ikke skadet. Det ble en del oljesøl på stedet som ble ordnet med absol.

Småstein sprutet

ROGNERUD: Tirsdag morgen fikk politiet melding om ukontrollert sprenging i Rognerudveien. Småstein hadde kommet farlig nær noen som gikk i nærheten, men ingen ble skadet. Skytebasen får et oppgjør med politiet både for sprengeforholdet og for at han ikke hadde de nødvendige papirene i orden.

Løp etter innbruddstyv

BRYN: Tirsdag formiddag ble det meldt om innbrudd i Peder Aas vei på Bryn. Melder oppdaget at noen forsøkte å ta seg inn, men da ble tyven skremt og stakk. Melder forsøkte å løpe etter, men måtte gi seg da tyven forsvant over et gjerde ved Tvetenveien/Fyrstikkbakken. Han fikk ikke med seg noe.

Vaktmester oppdaget innbrudd

MANGLERUD: Vaktmester på Manglerud videregående skole oppdaget tirsdag formiddag at noen var inne på et datarom. Inntrengeren ble antakelig skremt og ble borte. Det er uklart om noe er stjålet.

Tre over veien

HOLMLIA: Tirsdag kveld viste naturkreftene seg, og dette resulterte i at et tre brakk og la seg over Ravnåsveien ved Holmlia kirke. Brannvesenet fikk fjernet treet. Vanligvis pleier det å stå biler parkert langs veien på dette stedet, men treet traff ingen.

Lekte seg med brannslukker

BOGERUD: Natt til onsdag fikk politiet melding om at noen lekte seg med et brannslukningsapparat ved Bogerud T-banestasjon. Dette var muligens stjålet fra en T-banevogn. Politiet fikk kontakt med noen ungdommer på stedet, men kunne ikke få konstatert om det var de som hadde brukt apparatet.

Feil skilt

ROSENHOLM: Natt til onsdag ble det oppdaget at skilt som sto på en Volvo skulle vært på en KIA. Det var ingen personer på stedet. Bilen ble tauet inn.

Tatt for nasking

ULSRUD: Onsdag kveld meldte REMA 1000 i Østmarkveien på Ulsrud at en mann hadde forsøkt seg på nasking. Politiet kjørte den 24 år gamle mannen fra Øst-Europa til arresten på grunn av en noe uklar identitet.

Hadde drukket og brukt hasj

MANGLERUD: Natt til torsdag ble det meldt om meget vinglete kjøring på Ring 3 ved Manglerud. Bilen ble stoppet. Den 58 år gamle føreren måtte etter hvert innrømme at han hadde drukket alkohol og røykt hasj. Han ble kjørt arresten. Bilen var det begjæring på, så den ble tauet inn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.