RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet anker ikke Krekar-kjennelse

Krekar vil ikke bli tvangsflyttet til Kyrksæterøra. Det er klart etter at politiet ikke anker kjennelsen fra lagmannsretten.
Krekar vil ikke bli tvangsflyttet til Kyrksæterøra. Det er klart etter at politiet ikke anker kjennelsen fra lagmannsretten. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Årsaken er at Krekar sitter fengslet allerede.

OSLO: - Oslo politidistrikt anker ikke Borgarting lagmannsretts kjennelse av 20. mars i saken om pålagt bestemt oppholdssted for Najmuddin Faraj Ahmad, også kjent som Krekar, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding. 

Oslo-politiet mener fengslingen av Krekar tidligere i år gjør at vedtaket om å sende han til Kyrksæterøra uansett ikke vil bli gjennomført.

- Vi ønsker derfor ikke å bruke egne og domstolenes ressurser på ytterligere rettssaker, sier politiinspektør Vegard Rødås. 

Les også: Krekar kan ende med å aldri komme til Kyrksæterøra

Politiet vil likevel vurdere å gi et nytt pålegg om bestemt oppholdssted når Krekar løslates fra fengsel.

- Det er viktig for politiet å ha kontroll på Krekar. Det har vi så lenge han er i fengsel, skriver politiet i pressemeldingen.

Krekar ble fredag før påske varetektsfengslet i ytterligere fire uker for trusler og oppfordring til straffbar handling. Det er ventet at en hovedforhandling i denne saken vil starte senere i vår. 

Les også: Utvist talsmann for Profetens Ummah krever å komme tilbake

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere