RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet ber om hjelp i drapssaken


Politiinspektør Hanne Kristin Rohde oppfordrer publikum om å hjelpe til å fastslå bilens bevegelser, som mannen ble funnet i.
Politiinspektør Hanne Kristin Rohde oppfordrer publikum om å hjelpe til å fastslå bilens bevegelser, som mannen ble funnet i.
Politiet vil snakke med folk som kan ha observert den sølvgrå Volkswagen Golf som sto parkert i Sondrevegen.

MONTEBELLO: I bagasjerommet på bilen fant politiet en knivdrept 32 år gammel mann. Han er identifisert som bilens eier, hjemmehørende i Aurskog-Høland.

32-åringen er polsk statsborger og etterlater seg samboer og to barn.

Siste observasjon

– Den helt sikre og siste observasjonen som er gjort av bilen i bevegelse, er klokken 01.59 tirsdag 24. april ved bompassering ved Djupdalen på Alna, sier leder av volds- og sedelighetsavsnittet, Hanne Kristin Rohde til Akersposten.

– Vi vet ikke hvem som kjørte, da det ikke er bilde av passeringen. Bilen hadde nok bombrikke. Den siste sikre observasjonen av mannen er gjort av mannens samboer om kvelden mandag 23.04, sier Rohde videre.

Les også: Sjokkerte naboer

Når sto bilen der?

Bilen kan ha stått på snuplassen innerst i Sondrevegen i flere dager, men det er usikkert om den har stått der hele tiden.

Noen mener å ha sett bilen allerede søndag kveld, men den kan ha blitt forvekslet med en annen.

– Vi ønsker å få klarhet i tidsvinduet og ber publikum om hjelp. Hvis noen er sikre på at bilen ikke sto der på bestemte tidspunkter er det også viktig for oss. Vi er spesielt opptatt av hvor lenge bilen har stått der og bilens bevegelse før den ble satt der. Vi er interessert i å snakke med alle som vet noe om bevegelsene rundt bilen, sier Rohde.

Se video fra politiets pressekonferanse

Politiet bearbeider nå materialet som har kommet inn gjennom rundspørring, vitneavhør annen etterforskning.

– Det har kommet 13 tips i saken. Vi har også oppfordret det polske miljøet om å komme med opplysninger, da det gjelder en av deres landsmenn og saken dermed har spesiell interesse, sier Rohde.

Tips til politiet på telefon: 22 66 99 66
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere