RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Personen på tegningen parkerte ved Hofftunet klokken
16.10 drapsdagen.
Personen på tegningen parkerte ved Hofftunet klokken 16.10 drapsdagen.

Politiet etterlyser nytt vitne

Politiet har offentliggjort en fantomtegning av en ny person de etterlyser som vitne i forbindelse med drapet på Vegard Bjerck.

HOFF: Vegard Bjerck (43) ble drept med kniv i et garasjeanlegg ved Hoff 18. desember i fjor.

Nå etterlyser politiet et nytt vitne i saken. Personen på tegningen skal ha kommet i bil og parkerte ved Hofftunet klokken 16.10 drapsdagen.

Kan sitte på opplysninger

Vi vil snakke med denne mannen, som har vært i nærheten av drapsstedet. Han kan sitte på vesentlige opplysninger, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde, i Oslo politidistrikt, til VG Nett.

Politiet har tidligere etterlyst førerne av to biler i forbindelse med drapet.

Trolig sentralt vitne

Den ene etterlyste bilen, en lys Wolkswagen Caddy varebil, stod parkert i gjestegarasjen på Hofftunet 18. desember, like utenfor beboerparkeringen hvor Vegard Bjerck ble funnet drept.

Bilen ble observert av vitner rundt drapstidspunktet klokken 16.10, men da politiet ankom åstedet klokken 16.34 var den borte.

At føreren har vært der på drapstidspunktet, tilsier at dette er et sentralt vitne, sa Rohde til Akersposten.no i forbindelse med denne etterlysningen.

Kan ha sittet på

Også ruten Vegard Bjerck kjørte på vei hjem drapsdagen har blitt offentliggjort. Politiet har tidligere sagt drapsmannen kan ha sittet på med Bjerck.

Politiet fikk nylig tilsatt ti nye etterforskere skal bistå med å løse drapet på Vegard Bjerck på Hoff i desember i fjor, og står fortsatt uten spor i saken.

Den som har tips eller opplysninger, bes ta kontakt med Oslo politi- distrikt, telefon 22669050.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere