*Nettavisen* Nyheter.

Politiet etterlyser vitner etter mystisk dødsfall

FUNNET DØD: Politiet bekrefter nå at det var Abraham Jengo som ble funnet død i vannet ved Aker brygge sist fredag. Nå etterlyser de vitner som kan belyset dødsfallet. Foto: FOTO: POLITIET

Det var Abraham Jengo som ble funnet i vannet ved Aker brygge fredag. Nå etterlyser politiet vitner.

AKER BRYGGE: Politiet bekrefter nå at det var Abraham Jengo som ble funnet død i vannet mellom Aker brygge og Tjuvholmen fredag 16. september.

Del på Facebook

Sist sett på Grünerløkka

Jengo har vært savnet siden fredag 9. september i år, og siste kjente observasjon av Oslo-mannen er gående nedover Vogts gate i retning Grünerløkka.

Jengo kom da fra Lincoln pub i Vogts gate, der han hadde vært fram til stengetid klokka 02. Deretter skal han ha brukt bankkortet sitt på Kafé Kaos i Thorvald Meyers gate 56 klokka 02.54.

Kan ha havnet i Akerselva

Etter dette tidspunktet og fram til han ble funnet over en uke etterpå, er det ingen observasjoner eller registreringer knyttet til Jengo.

– Politiet ser det som en mulighet at han kan ha havnet i Akerselva i området ved Cuba, og at han deretter er blitt ført med elva ut i havnebassenget. Politiet utelukker likevel ikke at han kan ha tatt seg til Sentrum, kanskje til området i nærheten av hvor han ble funnet, skriver politiet i en pressemelding.

Ukjent dødsårsak

Dødsfallet og omstendighetene rundt, er under oppfølging og etterforskning av voldsavsnittet. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men politiet utelukker ikke at drukning kan være årsaken.

Det er imidlertid omstendighetene rundt hvordan han havnet i vannet som politiet nå ønsker informasjon om, og derfor etterlyser politiet vitner som kan ha sett Abraham Jengo eller som har andre opplysninger i saken.

Abraham Jengo var 176 cm høy og hadde normal kroppsbygning. Han hadde langt kruset, mørkt hår.

Jengo skal ha vært iført mørk dongeribukse, grønn fleecelignende jakke/genser av merket Helly Hansen, under skal han ha hatt en grønnaktig t-skjorte med svarte loddrette striper på brystet og svarte Nike sko.


Vitner i saken bes ta kontakt med poltiiet på telefon 22669966.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.