RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet fant 30 sykler i skogen


SØKER EIER: Politiet skal nå jobbe med å finne eiere som kan ha blitt frastjålet syklene sine.
SØKER EIER: Politiet skal nå jobbe med å finne eiere som kan ha blitt frastjålet syklene sine. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Politiet har funnet en rekke sykler, dieselkanner og kobbertråder i skogen ved Åsland pukkverk.

ÅSLAND: Det er politiet selv som melder på Twitter tirsdag ettermiddag at de har funnet 30 sykler i skogen, like ved Åsland pukkverk.

Funnet av turgåer

Det var ved ti-tiden tirsdag morgen en mann ringte til vakten på Manglerud politistasjon.

– Han fortalte at han hadde funnet 30 sykler i skogen ved pukkverket. Det var umulig å se disse fra selve veien, sier operasjonsleder i politiet Tor Grøttum.

– Vi sendte en bil dit umiddelbart, og fant både syklene, noe kobber og flere kanner med diesel. Dette er beslaglagt og blir innbrakt. Det er helt klart mistanke om at dette er tyvegods, men hvor det stammer fra må vi undersøke først, sier Grøttum til dittOslo.no.

Dyre sykler

Ved 13-tiden er politiet på Åsland og i ferd med å sikre tyvegodset.

DittOslos reporter på stedet, Arne Vidar Jenssen, forteller at det kan være snakk om bortimot 40 sykler. Flere av dem er skrudd fra hverandre, og politiet jobber tirsdag ettermiddag med å montere disse sammen igjen.

– Det er snakk om veldig fine, nye og dyre sykler, forteller Jenssen.

Søker eiere

Alt lå ved veien sør for det gamle pukkverket på Åsland, på vei inn til området der det planlegges skytehall. Fire politifolk jobber tirsdag ettermiddag med å montere syklene sammen, før de fraktes vekk.

Nå begynner jobben for å finne ut hvilke sykler som er meldt stjålet slik at de kan leveres tilbake til eier. Det er Manglerud politistasjon som nå overtar, og etterforsker saken videre.
 

LES OGSÅ:

Mann løy om ran etter bytur

Casuals jakter ranere i Oslo

Billig russebuss ga titusener til Filippinene
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere