Politiet jakter flere voldtektsmenn

VIL TA VOLDTEKTSMENN: Åtte menn ble pågrepet etter flere voldtekt -og overgrepssaker i helgen. Men politiet jakter på flere.

VIL TA VOLDTEKTSMENN: Åtte menn ble pågrepet etter flere voldtekt -og overgrepssaker i helgen. Men politiet jakter på flere. Foto: ARKIVFOTO

Åtte menn er pågrepet etter voldtektene i helgen. Politiet jakter på flere voldtektsmenn.

SENTRUM: Åtte menn er pågrepet etter voldtektene i helgen, men fortsatt er to gjerningsmenn på frifot.

Natt til søndag 30.oktober rundt klokken 02.30 på nedre Grünerløkka ble en kvinne forsøkt tvunget til oralsex i en pirat taxi. Gjerningsmannen Beskrives som mulig somalier og ganske lys i huden, og i 40 årsalderen.

Han skal ha kjørt en Mercedes av eldre modell.

Voldtatt av to menn

En halvtime tidligere ble en ung kvinne overfalt og voldtatt av to menn i trappa ved Vaterlands bru, mot Vaterlandparken. Kvinnen på 18 år har blitt avhørt, og skal avhøres igjen.

Gjerningsmennene er ikke pågrepet.

Les mer om voldtektshelgen her!

Den en beskrives som å ha mørkeblondt hår, være mellom 170 og 175 cm høy og med litt skjegg. Han skal vært kledd i hvit skjorte og jeans.

Han skal også ha en spesiell ørering som er lett å kjenne igjen. Han snakket Oslo-dialekt.

Den andre gjerningsmannen skal ha brunt, krøllete, halvlangt hår.

Han er lys i huden og snakker Oslo-dialekt. Han hadde trange mørke jeans, og marineblå genser. Mannens stil skal være «sossete».

Kan bli fengslet

I tre andre voldtekter i helgen ble til sammen åtte menn pågrepet. En kvinne i 2o-årene skal ha blitt voldtatt av to menn i 30-årene på et nachspiel på Bislett.

Mandag ble det vurdert varetektsfengsling for mennene.

På Oslo S lørdag kveld skal to 16 år gamle jenter ha blitt befølt av en gjeng gutter i 16 til 20-årsalderen. De er avhørt og sluppet fri igjen, opplyser sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Natt til lørdag skal en kvinne i 20-årene blitt voldtatt av en mann i 20-årene. Mannen møtte hun på internett. Det er foreløpig noe uklart hva som skjedde, men anmeldelsen går på voldtekt. Mannen ble sluppet fri etter avhøret.

LES OGSÅ:

- Ja, jeg er redd for å gå alene

Aksjon mot voldtekt følger jenter hjem

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.