Gå til sidens hovedinnhold

Politiet må prioritere annerledes!

DEMOKRATENE mener at det er langt viktigere at politiet bruker sine ressurser på den økte hverdagskriminaliteten og er tilstedeværende for innbyggerne,enn å drive feks veikontroll av bilistene,som vel og er viktig,men nok med små stikkprøver og kanskje mere hjelp fra Biltilsynet!
Det vandrer feksca.25000 personer i Norge.som oppholder seg ulovlig.Gudene vet hva de lever av,men det er hvertfall ikke av lovmessig arbeid de utfører!

Vi i demokratene har over lengre tid reagert på mange av politiets uttalelser og handlinger:De har ikke kapasitet eller prioriterer annerledes enn det folk flest er mest opptatt av at de skal prioritere.Det har bla foregått grove voldtekter og meget grov vold,der de desverre ikke har hatt nok ressurser til å følge opp raskt!
Årsaken er muligens at ressursene blir brukt noe feil,men de bør ihvertfall slippe å bruke sin Høyskole-utdannelse til å gjemme seg i busker og kratt for å se om vi bruker bilbelte eller prater i mobilen.
Vi i demokratene vil at politiet skal bruke disse dårlig betalte sam funnstimene til å fotfølge alle alvorlige forbrytelser som bla harkotikaselgere,ta bråkmakere,.få stoppet blind vold,og ikke minst alle de som oppholder seg ulovlig i landet etc
Mange politiske partier "prater" om ekstra bevillinger til politiet,både lønn og til de store oppgavene,men ingen gjør noe i praksis,så det virkelig monner!

Biltilsynet har idag samme myndighet som politiet til å stoppe og bøtelegge folk for diverse synder i trafikken. Vi mener derfor at Staten skal gi Biltilsynet tilstrekkelig myndighet og ressurser,og la de overta autorissasjon til å ha fart-mobil-og bikbeltekontroll etc!
Politiet skal være ryggraden for det Norske folk,og det er meget bekymringsfullt
å se hvordan den meget alvorlige kriminaliteten har utviklet seg til det verre i de senere årene i vårt kjære fedreland!
Med den slappe innvandringspolitikken som føres her i landet,også arbeidsinnvandringen,med økt svak kontroll fra blant annet afrikanske land,Midt-Østen,Balkan,samt gamle Øst-Europa har politiet store oppgaver fremover,Her har vi mye å lære av Danmark ogNederland,som stopper det meste av uønskete personer! INorge toppes de fleste kriminalstatistkker desverre av "gjestearbeidere".og slik skal det vel ikke være?
Det er fremdeles Storting og rødgrønn regjering som styrer utviklingen,også kriminaliteten,men det er aldri for sent å snu i noen tilfeller!
Vi i demokratene er et godt alternativtil de andre partiene på Stortinget og er veldig opptatt av ytringsfriheten og uten å bli kalt for "rasister" fra enkelte kretser,så er vi imot forskjellsbehanling enten man er hvit,svart,gul eller annet!
Forøvrig henvises til vårt meget gode program på demokratene,no.
God vår og sommer!

Vennlig hilsen nyvalgt fylkesleder i Oslo Demokratene,Haakon Haugen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett