Gå til sidens hovedinnhold

Politiet måtte roe russefest

At russetiden har startet, fikk definitivt beboere på Rosenholm merke denne uken.

ROSENHOLM: Mandag kveld fikk Manglerud-politiet meldinger om bråk og dårlig oppførsel av russ. De hadde slått seg til på parkeringsplassen ved Rosenholm stasjon. De skapte problemer og ble bortvist. Politi fra både Manglerud og Follo ryddet.


Det har for øvrig vært mange andre gjøremål for politiet:

Politikontroll

OPPSAL: Politiet hadde søndag morgen bilkontroll i Haakon Tveters vei på Oppsal. En 48-åring havnet i arresten, siden han ikke var edru. En annen mistet bilen fordi den ikke var forsikret.

Tatt av Tollvesenet

SVINESUND/BRYN: Tollvesenet og politiet fattet søndag interesse for en tungt lastet bil på E6. Den ble fulgt fra Åsland til Bryn. Det viste seg at den var tungt lastet med mat, alkohol og røyk. Føreren var en østeuropeisk mann på 46 år.

Syklist til legevakten

HAUKETO: En 66 år gammel mannlig syklist ble søndag kjørt til legevakt etter å ha blitt påkjørt i krysset Ljabruveien/Mortensrudveien. Den mannlige bilføreren (21) mistet førerkortet. Han hadde ikke overholdt vikeplikten.

Stjal sølvtøy

RYEN: Politiet fikk søndag melding om innbrudd i bolig i Solfjellshøgda på Ryen en gang fra lørdag til søndag. En balkongdør var ødelagt. Tyven fikk med seg sølvtøy.

Kjørte i asfalthull

HVERVENBUKTA: En syklist ble mandag kveld kjørt til Ullevål sykehus etter et uhell ved Hvervenbukta, der han var på treningstur. For sent oppdaget han et stort hull i asfalten og veltet stygt.

Satt i veibanen

BRYN: Litt over klokken 03 natt til tirsdag fikk politiet melding om at en kvinne satt i veibanen utenfor Bryn senter. Den 67 år gamle damen fikk polititransport hjem.

Påkjørt bakfra

RYEN: Natt til søndag ble en bil påkjørt bakfra på E6 ved Sandstuveien. Føreren stakk fra stedet, men tatt da bilen hans mistet et hjul. Politiet beslagla førerkortet til føreren (38 år). Kvinnen (41) som ble påkjørt, hadde vondt i ryggen.

Stakk etter påkjørsel

KLEMETSRUD: Fredag ved 7-tiden på morgenen kjørte en bil borti en annen på vei innover E6 ved Klemetsrud. Den blå Volvoen stakk fra stedet. Politiet satte igang leting, men det ble negatiavt.

Tok 14-årig nasker

OPPSAL: Fredag morgen meldte REMA 1000 i Vetlandsveien på Oppsal at de hadde tatt en ung nasker. Den 14 år gamle gutten ble anmeldt av forretningen, og mor ble varslet.

Stjal parkert MC

HVERVENBUKTA: Fredag kveld parkerte en motorsyklist MCen sin ved Hvervenbukta etter at den hadde punktert. Da han kom tilbake, var den stjålet. Det er snakk om en 1000 ccm Suzuki.

Knuste rute

MORTENSRUD: Natt til lørdag ble en person observert ved Mortensrud skole. Det ble meldt til politiet at vindusruter var knust. Det viste seg ikke å være riktig. Men på morgenkvisten ble det meldt om at det var knust ruter på Stenbråten skole. Ingen ting skal være stjålet.

I rullestol på E6

SKULLERUD: Lørdag ettermiddag ble det meldt om en rullestolbruker som kjørte utover E6 mellom Skulleruddumpa og Mortensrud. Vedkommende var borte da politiet kom.

Tilsvarende skjedde også noen dager før. Da ble føreren stoppet på Hauketo.

Stjal paller

SKULLERUD: Lørdag kveld ble det meldt om at noen stjal paller ved Living på Skullerud. Etter en stund kunne politiet stoppe en aktuell bil med tre øst-europeere. De ble kjørt sentralarresten og ilagt et forelegg på 5.000 kroner.

Stakk etter påkjørsel

RYEN: Natt til søndag ble en bil påkjørt bakfra på E6 ved Sandstuveien. Den skyldige stakk far stedet, men tatt like etter da bilen hans mistet et hjul. Politiet beslagla førerkortet til den 38 år gamle mannen. Den 41 år gamle kvinnelige bilisten som ble påkjørt, klaget over vondt i ryggen.

Reklame

Husker du disse to idiotene?