*Nettavisen* Nyheter.

Politiet stenger passkontoret i et år

Stovner politi- stasjon skal bygges om for å bedre dagens kapasitet. Konsekvens av dette er at enkelte tjenester må flyttes til andrepolitistasjoner.

Stovner:Stovner politistasjon har over lengre tid hatt akkutt plassmangel. Blant annet var hele etterforskningen plassert i brakkebebyggelsen utenfor hovedbygget. Nå skal politistasjonen endelig få en oppgradering. Som følge av dette blir politivakta og ekspedisjonen stengt fra mandag 6. februar og i en måned framover. I den tiden henviser Stovner-politiet alle til andre politistasjoner.
- Vi har satt opp en brakke i på baksiden av stasjonen, mot Stovner T-banestasjon. Så snart vi har utstyr på plass, kommer vi til å ta den i bruk som ekspedisjon. Slik tar litt tid og vi regner med en måned, men åpner tidligere om det er mulig, sier stasjonssjefen Espen Aas.
Brakken er synes godt fra gateplanen, men det blir også satt opp skilter.

Ingen pass på Stovner

Selv om nedetiden på ekspedisjonen blir rimelig kort, må de som skal ha pass belegge seg på tur ned til byen. Passkontoret på Stovner politistasjon blir nemlig stengt i et år.
- Vi må henvise alle som skal ha pass til andre politistasjonene i byen. Da er det Grønland, Sentrum og Majorstua politistasjoner som utsteder pass, sier Aas.
I tillegg til det blir det noe begrensete parkeringsmuligheter utenfor Stovner politistasjon.
- Vi skal grave i bakken under ekspedisjonen og utbygge det som er parkering i kjelleren. Dessuten er heisen vår stengt slik at det kan bli litt vanskelig for noen av publikum å komme seg til andre etasje. Dette gjelder spesielt rullestolbrukere og andre som har behov for å bruke heis. Jeg regner likevel at vi skal kunne hjelpe alle, sier Aas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag