*Nettavisen* Nyheter.

Politiet takker VM-publikummet

Ski-VM i Holmenkollen har vært en stor suksess sett med politiets øyne. Nå takker lovens lange arm publikum for fantastisk humør og god oppførsel under mesterskapet.

OSLO: – Vi er imponert over VM-publikummet, og politiet vil berømme alle som har bidratt til den gedigne folkefesten både i Holmenkollen-anlegget og i Oslo sentrum. Sett med våre øyne har arrangementet totalt sett vært en suksesshistorie, sier politimester Anstein Gjengedal i en pressemelding fra Oslo politidistrikt.

Politimesteren takker publikum, frivillige og alle involverte for å ha bidratt til å lage et minneverdig arrangement i og for hovedstaden.

LES ALT OM SKI-VM HER

Svært få negative hendelser

Tatt i betraktning det store antallet mennesker som har vært til stede i Holmenkollen og i sentrum, har politiet registrert svært få hendelser i direkte tilknytning til VM-arrangementene og publikum.

Før og under mesterskapet ble det advart mot lommetyver, særlig på t-banen mellom sentrum og nasjonalarenaen. Politiet opplyser at det er blitt mottatt anmeldelser for lommetyverier, men at det er for tidlig å gi noen eksakte tall på dette.

Godt samarbeid

Oslopolitiets stabssjef, Johan Fredriksen, peker på det gode samarbeidet oslopolitiet har hatt med arrangøren, Oslo kommune, Ruter, Forsvaret og alle de frivillige som en viktig suksessfaktor.

– Alle har gjort en kjempejobb og bidratt til å gjøre et slikt arrangement mulig. Men VM kunne ikke blitt en slik suksess uten et fantastisk publikum, sier stabssjef Fredriksen.

Som Gjengedal berømmer stabssjefen både dem som har vært på de ulike arenaene og langs løypene i Holmenkollen, og alle som oppsøkte arrangementene i sentrum hver kveld. Fredriksen mener folk har vært positive og samarbeidsvillige, og på alle måter har bidratt til å gjøre ski-VM til en ekte folkefest.

Annonsebilag