RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet tok instrumentene fra høylytt bråkeband


Politioverbetjent: Dagfinn Kaldal.
Politioverbetjent: Dagfinn Kaldal. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Gatemusikantene spilte ulovlig i Frognerparken. Nå er instrumentene deres satt på glattcelle.

FROGNERPARKEN: Musikere ønsker gjerne anmeldelse av sine konserter.  Et bråkete band slapp dette, men ble premiert med bøter og beslaglagte instrumenter etter en opptreden i Frognerparken søndag i 15-tiden.

Politiet fikk da en rekke henvendelser fra folk som var i Frognerparken for å nyte godværet. Et band bestående av fem gatemusikanter lagde sjelden høy og plagsom støy.

La på sprang

Da politiet kom til stedet la de på sprang, men ble raskt innhentet.

– De var fult klar over musikkforbundet i parken. De er nå bøtelagt og vi har tatt beslag i musikkinstrumentene, forteller politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon.

Les også: Vil tømme parkene for tiggere og gatemusikanter.

Trekkspill på glattcelle

Tre trekkspill, en cimbalo og en kontrabass okkuperer nå en hel celle på politistasjonen i påvente av henting, som tidligst kan skje fredag.

– Det er sjelden vi får positive tilbakemeldinger fra publikum, men på søndag kom hele fem personer bort til oss og takket. Det er tydelig at bandet har vært et høylytt problem, sier Kaldal.

Politiet har også tidligere bistått gatemusikanter i området, i september ble en musikant på Majorstuen anmodet om å lære seg mer enn den ene melodien han spilte om igjen og om igjen, flere måneder i strekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere