RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lederen for politiets fellesforbund Arne Johanssen poster kort til statsministeren med bønn om lønnsforhøyelse for medlemmene. (andre.jerman@lokalavisen.no)
Lederen for politiets fellesforbund Arne Johanssen poster kort til statsministeren med bønn om lønnsforhøyelse for medlemmene. (andre.jerman@lokalavisen.no)

Politiet vil ha mer lønn

Politi og politistudenter gikk i dag fra arbeidet for å poste kort til statsministeren med bønn om lønnsforhøyelse.

Se bildeserie fra aksjonen her.

MAJORSTUA: Dagens aksjon, der flere hundre politiansatte gikk i tog, er klar tale til regjeringen.

Politiet mener de ikke blir betalt nok for jobben de gjør og sender en direkte klage til
Jens Stoltenberg.

På forsiden av postkortet politikorpset i dag sendte kunne vi blant annet lese påskriften "Hvorfor synes du jeg er så lite verdt?", mens det på kortet til lederen for politiets fellesforbund, Arne Johanssen, sto "Hvorfor synes du mine medlemmer er så lite verdt?"

Flere hundre politistudenter og politibetjenter i full uniform gikk i rekke på to og to fra Politihøyskolen til postkontoret på Majorstuen. Der postet alle sammen et kort i postkassen med sin egen hilsen til statsministeren og regjeringen.

Folk stoppet opp og kikket langt etter den svartkledde køen av lovens håndhevere i demonstrasjonstog. Både politi i biler, til hest og på motorsykkel passet på trafikk og publikum, mens postkorttoget strakte seg hele veien fra skolen til posthuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere