RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet vil ha tips etter postran


Politiet har i dag frigitt bilder fra postranet på Kjelsås, i håp om å få opplysninger fra publikum.
Politiet har i dag frigitt bilder fra postranet på Kjelsås, i håp om å få opplysninger fra publikum. Foto: FOTO: POSTBANKEN/POLITIET
Politiet går nå ut med bilder fra ranet av Kjelsås postkontor lille julaften, i håp om å få tips fra publikum.

KJELSÅS: Torsdag 23. desember 2010, klokken 09.50 ble Kjelsås postkontor ranet av to ukjente gjernings-menn. Nå ber politiet publikum om opplsyninger som kan avsløre identiteten til gjerningsmennene.

I den forbindelse har politiet frigitt bilder fra ranet, tatt av postbankens videoovervåkningskamera. Bildene viser de to gjerningsmennene inne i postkontoret.

SE BILDER: KJELSÅS POSTKONTOR RANET LILLE JULAFTEN

Ble avfyrt skudd

Da postkontoret ble ranet, ble det avfyrt skudd i lokalet, men ingen kom fysisk til skade.

Det satt en tredje gjerningsmann i en ventende bil på utsiden av postkontoret mens ranet pågikk.

Den ene gjerningsmannen var iført rosa vinterjakke med hette. Jakken hadde et sort felt midt på hetten og en sort strek tvers over bryst og rygg. Han hadde et mørkt skjerf eller liknende foran ansiktet. Buksene var sorte og dratt litt ned. Han hadde sorte sko med hvit såle. Han bar på en sølvfarget veske med pynt i ulike farger som ble brukt til å oppbevare ransutbyttet.

Den andre gjerningsmannen har kraftig kroppsbygning og var iført lys grå hettejakke med glidelås med lommer foran. Han hadde et mørkt skjerf foran nedre del av ansiktet, og mørk grå eller blå bukse, trolig jeans, med slitte partier. Sort belte. Mørke sko, trolig av merket Nike Shox.


Begge gjerningsmennene var lyse i huden, og ca. 175–180 cm høye. En av gjernings-mennene snakket noe gebrokkent norsk, i følge politiet.

LES OGSÅ: Ranet Posten, avfyrte skudd

Forsvant i SUV

Gjerningsmennene kjørte i en bil fra stedet i retning Nydalen på gangveien langs Akerselva. En sort Hyundai ix35 personbil av typen SUV ble funnet brennende på gangveien cirka 500 meter fra postkontoret like etter ranet. Trolig kjørte gjerningsmennene videre fra dette stedet i en annen sort SUV.

Politiet ønsker er interessert i alle opplysninger som kan settes i forbindelse med ranet og observasjoner av personer og kjøretøy som befant seg i området i det aktuelle tidsrommet.

SE BILDER: KJELSÅS POSTKONTOR RANET LILLE JULAFTEN


Tips/info bes gitt til Sentralvakten, Oslo politidistrikt, tipstelefon 22 66 99 66.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere