RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiker ser alvorlig på byggeplaner

Arild Gjervan (H) vil bringe saken inn for bydelsutvalget. Han er svært kritisk til utbygger.

Huseby: – Jeg forstår godt at naboene reagerer på stenging av gangveien og jeg mener de har sterke kort på hånden, sier Arild Gjervan, leder av byutviklings-, samferdsel og miljøkomiteen i Bydel Vestre Aker.

Han møtte beboerne i gangveien, som orienterte om saken og viste han området.

– Jeg ser veldig alvorlig på dette. Vi er opptatt av å bevare smett og smug. Det er første gang jeg ser en utbygger tilegner seg en slik gangvei. Andre utbyggere har vært opptatt av å beholde og bevare disse. Hvis dette blir ny praksis blir jeg svært bekymret. I vår bydel er det en rekke slike gangveier som gjør at beboerne har god og trygg fremkommelighet, sier Gjervan, som vil ta saken opp i bydelen til politisk behandling.

– Denne vil jeg sette på dagsorden til neste komitémøte, sier Gjervan, som antyder at dette kan bli en sak for byrådet.

– Samme utbygger har fått rammetillatelse i nummer 48. Disse byggene blir nå oppført. Jeg ser at disse boligene nå har fått flatt tak, noe som ikke var tilfelle da vi hadde byggesaken til behandling. Det er jeg skeptisk til. Etter min mening er disse byggene svært lite tilpasset øvrig bebyggelse, sier Gjervan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere