RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politikerne møtte velgerne på senteret


Polfarerne: Grorud Venstre er de eneste som vil ha eget pol i bydelen. Kanskje ikke den viktigste saken, men grei nok sier Tor Kjetil Nedrelid og Ole Andreas Sjømoen.
Polfarerne: Grorud Venstre er de eneste som vil ha eget pol i bydelen. Kanskje ikke den viktigste saken, men grei nok sier Tor Kjetil Nedrelid og Ole Andreas Sjømoen.
Grønt eller asfalt. Utvidelse eller nedlegging av Huken pukkverk blir den store valgkampsaken for de lokale politikerne i Grorud bydel.

Grorud: I beste handletid sist lørdag, fikk listetoppene fra de forskjellige partiene, muligheten til å servere sine hjertesaker for velgerne. Akers Avis Groruddalen hadde trommet sammen til politisk torgmøte.

Huken

Hver kandidat fikk presentere seg og sitt på behørlig vis. Senterpartiet var fraværende denne dagen, men får sikkert muligheten siden.
Første spørsmål til kandidatene:
Kan du med hånden på hjertet si om du er for eller i mot en utvidelse av Huken pukkverk.
De flest var mot en hver utvidelse. Trine Skarvang fra Frp og Svein Lanser fra Miljøpartiet de grønne ville ikke ha noen hånd på hjertet.
Svein Lanser fordi han ikke ville mene noe om saken og Trine Skarvang fordi mente det var behov for et asfaltverk.

Buuet

Frp politikeren fikk mange spørsmål og kommentarer fra publikum, og bel skikkelig "buuet" for hvert svar hun ga
Du må da kunne svare ja eller nei på et enkelt spørsmål, men du glir unna som et såpestykke. Vil du ha miljøtiltak eller asfalt, var et heller arrig innlegg fra en velger.
Trine skarvang svarte de fleste med et smil og unngikk de klare svar.

Polfarerne

De fleste partiene hadde også rigget seg til med egne bord. Ferske valgkampbrosyrer ble delt ut i fleng.
Venstre har ingen kandidater i dagen BU, men med lokalavdelingens krave om polutsalg til Grorud senter, kan det hende de blir riktig mange.
Grorud er den eneste bydel uten eget polutsalg. Kanskje ikke den viktigste saken, men det er viktig å utvikle senteret i bydelen, sier Ole Andreas Sjømoen.
Det var stort engasjement bland tilhørerne, og mange fikk slippe til med sine spørsmål. Hele evenementet ble styrt og ledet på en riktig hyggelig måte av to journalister fra arrangørens stab.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere