*Nettavisen* Nyheter.

Politikk på Årvoll Gård

SV tok en aldri så liten tjuvstart på valgkampen da de søndag åpnet døren på Årvoll Gård.

Årvoll: Stortingskandidat Heidi Sørensen nølte ikke med å si at det ikke var tilfeldig at de hadde valgt å invitere til møte dagen før partiet offisielt starter valgkampen. Sammen med de to andre stortingskandidatene, Ingunn Gjerstad og Heikki Holmås, understreket hun hvordan SVs verdier vil kunne bidra til å gjøre Groruddalen til et bedre sted å leve.

Bedre miljø

Noe som fikk mye oppmerksomhet fra både stortingskandidatene og publikum, var miljøsaken. Det hersket ingen tvil om at det var enighet om at mye kan gjøres for å bedre miljøet i Groruddalen. Politikerene kom ikke med noen løfter om spesifikke tiltak som vil ta sted, men brukte tiden til å få fram hvordan deres miljøpolitiske standpunkt vil kunne komme Groruddalens innbyggere til gode.
SVs representanter mener at en godt utbygd kollektivtransport er en viktig faktor for å bedre miljøet i Groruddalen. De ønsker derfor å satse på å kollektivtransport sånn at folk vil benytte seg av den i stedet for bil.

Enighet og uenighet

Publikum fikk også sin mulighet til å komme med spørsmål og kommentarer til politikerne. De så ut til å falle til ro med svarene de fikk på spørsmålene sine. Både når det gjaldt miljø, eldreomsorg, skole og jobb, så virket det som slagordet "ulike mennesker like muligheter" passet inn.
Den eneste kommentaren fra publikum som skapte uenighet i salen, var kommentaren om at politikere bør bli flinkere til å presentere egne politiske syn i stedet for å rakke ned på andre partier. Heidi Sørensen var ikke redd for å si at dette ikke kommer på tale:
Dette kommer til å bli den styggeste valgkampen noensinne. Det kommer til å bli grisestygt, for det står så mye på spill!

Dette kommer til å bli den styggeste valgkampen noensinne
Heidi Sørensen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag