Politimann skadet i vill biljakt

Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på.

Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på. Foto: Illustrasjonsfoto

Tørrkokte kjeler, promillekjøring og en lang og vill biljakt er noe av det Manglerudpolitiet har gjort den siste uken.

Tørrkokt kjele

HOLMLIA: Alle nødetatene rykket ut til en leilighet hvor brannalarmen gikk i Holmlia senter vei onsdag klokken 16.09. En mor og hennes tre barn var fortsatt inne i leiligheten hvor det var den del røyk på grunn av en tørrkokt kjele. De fire personene ble sjekket av ambulanse, men var ikke skadet. Brannvesenet luftet ut leiligheten.

Tatt med promille

SKULLERUDDUMPA: En kvinne ble stanset av politiet i Skulleruddumpa onsdag klokken 20 etter mistanke om promille. Hun ble pågrepet og kjørt i sentralarresten for prøvetaking. Førerkortet ble beslaglagt.

Falsk alarm

HOLMLIA: Politi og brannvesenet rykket ut da brannalarmen gikk i en leilighet i Nordåsveien klokken 20.05 onsdag. Brannvesenet fikk tatt seg inn i leiligheten gjennom en ulåst verandadør. Det var ingen tegn til brann eller røyk og alarmen var blitt utløst på grunn av en feil på anlegget. Døren ble sikret før nødetatene forlot stedet.

Rotet i kontainer

LAMBERTSETER: 04.27 natt til torsdag fikk politiet melding om mulig innbrudd på gang hos Euronics på Lambertseter. Da politiet kom fram var det ingen som forsøkte å bryte seg inn, men en mann og en kvinne i 50-årene rotet rundt i en kontainer på utsiden av butikken. De ble bortvist fra stedet.

Voldelig i Ryenkrysset

RYEN: Torsdag klokken 12.20 ble politiet tilkalt til Ryenkrysset. Det skal ha vært en voldsepisode mellom to sjåfører, men på grunn av språkproblemer var det ikke mulig å finne ut av hva som hadde skjedd. Politiet kjenner heller ikke til foranledningen til episoden. Den ene føreren, en 40 år gammel mann, ble oppfordret til å anmelde forholdet.

Politimann skadet i vill biljakt

RYEN: Torsdag startet Utrykningspolitiet jakten på en stjålet bil i Østfold. Oslopolitiet ble varslet klokken 13.20 og Manglerudpolitiet meldte seg på for å få stanset sjåføren da han kom innover E6. I Ryenkrysset ble det satt opp en sperring, som nesten klarte å stanse sjåføren, men han presset seg gjennom og kom seg videre mot sentrum. En politimann ble letter skadet under stansforsøket på Ryen, han skal ikke tilhøre Manglerud politistasjon. Politiet fant etter hvert bilen gjensatt i Nonnegata, sjåføren var forduftet. Flere tjenestebiler og privatbiler ble skadet under biljakten.

- Vi tror vi kjenner identiteten til sjåføren og prøver å komme i kontakt med han, sier Ann Kristin Hoff Johansen, etterforskningsleder ved Manglerud politistasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.