RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann slipper å sone

STOVNER: En tidligere politimann på Stovner politistasjon er dømt til 60 dagers betinget fengsel for brudd på taushetsplikten. Mannen formidlet opplysninger fra politiets straffesaksregister mens han jobbet på Stovner, men ble frifunnet på de fleste tiltalepunktene i tingretten, skriver NRK på nett. Politimannen mister heller ikke jobben, slik Spesialenheten for politisaker krevde.
Den tiltalte 48-åringen jobbet som politimann ved Stovner da han ble arrestert i januar. Han skal blant annet ha fingert en åstedsrapport etter et innbrudd på et kjøpesenter, samt kjøpt og brukt amfetamin og metaamfetamin, smuglet og oppbevart 10 flasker vodka, samt stjålet 4 pc-er fra Stovner politistasjon.
Retten kom til at mannen hadde tatt med seg en projektor fra arbeidsplassen, men frifant ham for de øvrige tyveriene. Han ble også dømt for brudd på alkoholloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere