RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiuken i vårt distrikt


 
 
I uken som gikk ble en kvinne brutalt ranet i sitt hjem på Lofsrud. En mann i 30-årene har tilstått ranet av Narvesen på Lambertseter i april. Disse sakene kan du lese mer om på noblad.no. Les resten av politiloggen her.


Innbrudd på Nordstrand
NORDSTRAND: Tirsdag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Oberst Rodes vei. Et vindu i terrassedøren var tatt ut, og døren sto åpen.


Kjørte uten sertifikat
PRINSDAL: En kvinnelig bilsjåfør på 22 år ble stanset i Nedre Prinsdalsvei tirsdag. Det viste seg at hun ikke hadde gyldig førerkort og 22-åringen er nå anmeldt for forholdet.


Jente slått i bakken
PRINSDAL: Natt til onsdag ble det meldt ifra om slagsmål like ved senteret i Nedre Prinsdalsvei. En patrulje ble sendt til stedet og fant en jente på bakken. Jenta hadde gått i bakken etter slag i hodet. En mann ble pågrepet for legemsbeskadigelse.

LES OGSÅ: Truet baby med pistol

Falsk alarm
MANGLERUD:
Natt til onsdag gikk innbruddsalarmen på Manglerud skole. Politiet kom raskt på stedet, men fant ingen tegn på innbrudd eller uvedkommende i området.


Stjålet bil funnet
NORDSTRAND:
Politiet fikk onsdag morgen en melding om at det skulle stå en bil i Dovresvingen med stjålne merker på. Det viste seg at bilen var meldt stjålet den 3. april. Kjøretøyet ble tauet inn av Viking og eier varslet.


Tatt med narkotika
MANGLERUD:
Onsdag ettermiddag ble en bil stanset på E6 inngående ved Manglerud. Bilen hadde dårlig lys. Det viste seg at personen i bilen hadde noe narkotika på seg og ble dermed anmeldt for besittelse.


Nasket for 5000 kroner
BØLER:
På Coop Mega Bøler ble en person tatt for nasking onsdag kveld. En ansatt hadde løpt etter naskeren, og politi tilkalt. Det viste seg at det var den 43 år gammel mann som er kjent for politiet for liknende forhold. Mannen hadde nasket med seg for 5000 kroner, og ble pågrepet of kjørt i arresten.

LES OGSÅ: Gammel kjenning tilstår ran

Kjørte i narkorus
PRINSDAL:
En bil ble stanset i Nedre Prinsdalsvei onsdag kveld grunnet mistanke om at sjåføren var påvirket. I sjåførens bolig, det dreier seg om en 21 år gammel mann, ble det også funnet noe narkotika. 21-åringen ble kjørt i sentralarresten for kjøring i påvirket tilstand og besittelse av narkotika.


To tatt med narkotika
RYEN:
Natt til torsdag ble en bil stanset i Ryensvingen, ved Esso Ryen. Det var to stykker i bilen og politiet fant narkotika på begge, en mann på 29 år og en kvinne på 30 år. Duoen ble pågrepet og kjørt i arresten.


Tatt med narkotika
LJABRU:
En 45 år gammel mann ble stanset i Ljabrubakken torsdag morgen. Mannen hadde narkotika i bilen og ble pågrepet og kjørt i arresten.


Flere innbrudd
HELLERUD/SIMENSBRÅTEN:
Det ble meldt om innbrudd i Stordamveien torsdag. Gjerningspersonen hadde listet ut et vindu på baksiden, og stjålet pc og GPS-utstyr. Senere samme dag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Stamhusveien.


Fant narkotika i bil
SKULLERUD:
Torsdag ettermiddag ble en bil stanset i Johan Scharffenbergs vei. I bilen befant det seg en 38 år gammel mann. Det var noe narkotika i bilen, og 38-åringens bopel ble så ransaket. Mannen ble anmeldt for forholdet og dimittert på stedet.


Tatt uten lappen
PRINSDAL:
En MC-fører uten gyldig førerkort ble stanset i Nedre Prinsdals vei torsdag. Føreren er anmeldt for forholdet.


Røkte marihuana
HOLMLIA:
Politiet kom over to ungdommer torsdag ved 18-tiden som satt å røkte marihuana i Ravnåsveien. Det dreide seg om to gutter på 17 og 18 år. Politiet fant noe marihuana på guttene, som ble kjørt til Manglerud politistasjon for avhør.


Kjørte ulovlig
BRYN:
Natt til fredag ble en bil stanset i Brynsengveien. Sjåføren, en 24 år gammel mann, foreviste et rumensk førerkort, men siden personen har bodd i Norge siden 1999 er ikke dette lenger gyldig. Bilen var også begjært avregistrert fordi den ikke var omregistrert på rette vedkommende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere