RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poloz tror BSK/NIF kan nå sluttspillet


HELT ÅPENT: Trener Dusan Poloz tror at laget hans slår Herulf, samtidig som Follo taper mot Elverum neste runde. Om hans påstander går inn ligger BSK/NIF kun poenget bak Follo to runder før slutt.
HELT ÅPENT: Trener Dusan Poloz tror at laget hans slår Herulf, samtidig som Follo taper mot Elverum neste runde. Om hans påstander går inn ligger BSK/NIF kun poenget bak Follo to runder før slutt. Foto: FOTO: ARILD JACOBSEN
Med seier over Herulf lørdag er håndballherrene til BSK/NIF sikret kvalikplass. Men trener Dusan Poloz tror at laget fort kan klare sluttspillplass om marginene er på deres side.

NORDSTRAND: Det går mot en thrilleravslutning i bunnen av Postenligaen denne sesongen.

Tre runder før slutt er det ikke avgjort hvem som rykker ned og hvem som når sluttspillet.

BSK/NIF har tre poeng opp til Follo som innehar den siste sluttspillplassen, samtidig som det er fire poeng ned til Herulf Moss som ligger på nedrykksplass.

Skal slå Herulf

Dusan Poloz gleder seg til sesongavslutningen og han tror at laget sender Herulf Moss ned en divisjon allerede lørdag.

– Dette er Herulfs siste sjanse til å overleve, så de kommer garantert til å gi hundre prosent. Vi derimot har flere matchballer med tanke på kvalik. Men jeg tror at vi vinner, samtidig som Elverum slår Follo. Dermed er det helt åpent om hvem som tar siste sluttspillplassen, sier Poloz.

Men treneren innrømmer at det kommer til å bli tøft å nå sluttspillet.

– Den er ikke stor. Vi er avhengig av hjelp fra andre lag, men om vi får sjansen så skal vi gjøre alt for å gripe den.

God form

Treneren sier at alt ikke har gått på skinner etter han tok over. Oppkjøringen var ikke optimal siden de slet med skader og kom sent i gang med treningen. I tillegg mistet de lagets store stjerne Johannes Hippe.

– De har fått ny trener og en ny filosofi. Det er viktig med kontinuitet og etter jul har vi vært veldig gode. Sesongen sett under ett har vi hatt marginene litt imot oss, sier Poloz.

På lagets fem kamper etter nyttår har de to tap (Drammen ett mål og Haslum fem mål), mens de har slått Fyllingen og Follo. Sist runde glapp seieren i siste sekund mot Nøtterøy.

– Problemet vårt er at vi ikke har prestert samtidig. Har Simen vært god, har keeperen vært dårlig. Og har keeperen vært god, har utespillerne slitt. De tre siste kampene må flere spillere prestere samtidig, sier han.

Nå gjenstår tre uhyre spennende kamper og først ut er kampen mot Herulf Moss lørdag klokken 16.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere