Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pønk, rock og metall-moro

Viktor Jæger, studiosjef, Thomas Leer i The Midnight Boogaloo, Stig Riesto, Johanna Nes Thorbjørnsen og Catharina Husveg i Prikkedød inviterer til ordentlig trøkk på Verkstedet lørdag.
Viktor Jæger, studiosjef, Thomas Leer i The Midnight Boogaloo, Stig Riesto, Johanna Nes Thorbjørnsen og Catharina Husveg i Prikkedød inviterer til ordentlig trøkk på Verkstedet lørdag. Foto: FOTO: ELLEN RØNNING
Lørdag 23. oktober spiller Prikkedød, The Midnight Boogaloo og Hyde på Verkstedet i Hausmanns gate. Bandene spiller for musikkmiljøet i nabolaget.

SENTRUM: – Og for øvingslokalet vårt, Dims Rockeverksted. Miljøet her er så viktig for oss!

Thomas Leer, vokalist i The Midnight Boogaloo har invitert Østkantavisa til øvingslokalet og studioet i Calmeyers gate 15, et kompakt, innrøyka og sjarmerende «hjem» for fem-seks friske band.

P for Prikkedød – og pønk

Catharina Husveg, Stig Riesto og Johanna Nes Thorbjørnsen elsker også øvingslokalet sitt.

– Her er det veldig sosialt, og vi har masse glede og nytte av hverandre bandene imellom. Alle deler høyst velvillig kunnskap og erfaring .

Johanna, bassist, vokalist og helt klart inspirator i Prikkedød, gleder seg til å spille på Verkstedet, hvor billettinntektene (70 kroner for tre band!) går uavkortet til drift av øvingslokalet deres. Vokalist Catharina Husveg gleder seg også:

– Det blir full pupp og masse passion, real pønk og norske tekster. Det er jo dette vi elsker å drive med!

Fast scene?

Bandene tilknyttet Dims har ønsker og planer også utenfor øvingsstudioet sitt.

– Vi håper å kunne etablere Verkstedet som en scene hvor bandene tilknyttet øvingslokalet kan prøve seg live, og gjennom dette skape et levende musikkmiljø i nabolaget vårt, sier Thomas, – det er så mange som elsker å spelle og som trenger en scene!

Dugnadsånd

Viktor Jæger har hatt tilknytning til Dims i 11 år, både som musiker og nå som administrator.

– Det er herlig å jobbe med alle disse bandene som har vært innom her. Masse dyktige og veldig bra folk! Men det er ikke bare enkelt å få det til å gå rundt samtidig som leien skal være lav. Studioutstyr er dyrt! Og forgjengelig. Men dugnadsånden er på topp, både når det gjelder å skaffe penger, passe på at lokalet kan kategoriseres som trivelig og arrangere julebord. Og vi har plass til flere band, altså, interesserte kan ta kontakt med viktorjaeger@jaegerstudio.no.

Konserten starter ved 21-tiden, adressen er Hausmanns gate 29. Dette kan bli gøy!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!