*Nettavisen* Nyheter.

Popprinsesse fra Ellingsrud

Popprinsesse fra Haugenstua, Samsaya.

Popprinsesse fra Haugenstua, Samsaya.

På dagens Rommirock møter gategutten og poprinsessen.

ROMMEN: Stovner Rockeklubb gir deg Samsaya fra Ellingsrud og Jesse Jones fra Haugenstua, i kveld torsdag 2. desember klokken 19.00.

Haugenstuagutten Jesse Jones er et ekte bevis på at norsk hip-hop lever i beste velgående.

Siden mannen fra Haugenstua ble ”oppdaget” av Ken Ring for snaut seks år siden har han jobbet hovedsaklig med den svenske rap-legenden og norsk hip-hop’s gudfar Tommy Tee.

Denne høsten er travlere enn noen gang for groruddølen.

Plateslipp til våren

Jesse Jones har nettopp fått platekontrakt, sluppet en EP i september og var nylig å se i en to episoders dokumentar på TV2 om seg selv, sin historie og bakgrunn.

I tillegg er han i hele høst Lars Vaulars faste support-act på hans store norgesturné med Tommy Tee. Nylig gjestet han også NRKs program, Lydverket, med sin tolkning av Lillebjørn Nilsens «Gategutt».

Platen «12 blokker, 1 vei inn» slippes våren 2011 og karakteriseres av de som har vært fluer på veggen i studio den siste tiden som; “Det mest ektefølte en norsk musiker har gjort siden Espen Beranek Holm ba Norge «Dra til hælvete»”

Hollywood

Artisten og skuespilleren Samsaya`s R’n’B-inspirerte pop var stadig å høre på norsk radio gjennom 2009, med singlene “Change” og “Money”, og hun vant Radio NRJ-prisen for årets mest spilte låt med landeplagen ”ADHD”.

Låta hennes ”Dodge It” var å høre i den amerikanske filmen ”The Wrestler”, som ga Mickey Rourke og Marisa Tomei hver sin Oscar-nominasjon.

Etter platedebuten i 2004 med albumet “Shedding Skin”, har Samsaya bl.a. spilt i filmene “Villmark”, “Folk flest bor i Kina”, “Hawaii Oslo” og “Varg Veum: Begravde hunder”.

Det er med andre ord mye erfaring som tar turen til Rommen i kveld. Kommer du?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.