RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populær finale

Engasjementet rundt hvem som fortjener humanitærbilen er stort. Over 400 stemmer er allerede avgitt pr. post, e-post, sms eller over internett.

Torsdag før jul gikk startskuddet for avstemningen mellom de ti finalistene. Nå er det våre lesere som skal si sin mening om hvem som fortjener å få humanitærbilen til odel og eie. Bilen har vært på lån på omgang til kandidatene i 2006, nå skal altså en frivillig organisasjon eller ildsjel få glede av bilen på permanent basis.

Det er mange som går inn på nettsidene til www.noblad.no for å gi sin stemme. Men det er viktig å huske at kun de som stemmer med fullt navn pr. post eller e-post, eller med et registrert telefonnumer via sms (KONK til 1932), blir med i trekningen om et gavekort på 2.000 kroner ved Senter Syd. Alle som deltar i avstemningen, uansett om deres kandidat vinner eller ikke, blir med i trekningen.

Det er også greitt å minne om at resultatene som ligger ute på nettsidene kun gjelder for stemmer gitt via internett, og at det endelige resultatet ikke vil bli offentliggjort før etter at avstemningen stenger onsdag 31. januar. Det er derfor ikke gitt at den som har flest stemmer på våre nettsider er den som har flest stemmer totalt. Juryen, som består av Richard Elphinstone i Senter Syd, Tom Nilsen i Motorforum Abildsø og Tore Bollingmo i Nordstrands Blad, skal etter 31. januar sette seg ned for å gå gjennom avstemningen i de ulike kanalene. Tendensen i avstemningen vil være avgjørende, men hvis det er to kandidater som står relativt likt, må juryen inn og ta det endelige valget.

Bilen vil bli delt ut i forbindelse med et arrangement i februar. Denne begivenheten vil vi komme nærmere tilbake til. Men fortsatt er det altså god tid for den som ikke har gitt sin stemme til en av våre ti verdige finalister.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere