RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populære lopper

Loppemarkedet på Høybråten Skole ble raskt tømt for lopper i helgen. Det endte med en rekordomsetning på godt over 180 000 kroner.

Høybråten: - Vi er kjempefornøyde. Det har vært mye folk og stor handel, fastslår Lars Ottersen, leder for Høybråten Skoles Musikkorps, som står for loppemarkedet. Han påpeker at salget har vært jevnt over godt i alle avdelingene, som vil si elektrisk avdeling, kafé, fashionavdeling, Høybråten Sport og fritid, smålopper, møbler og bøker.
- Muligheten for å gjøre store funn, trekker mange mennesker hit. Man kan utstyre en leilighet med flotte varer til en veldig rimelig pris, fortsetter han og peker på at besøkende i helgen kunne kjøpe en hel møbelgruppe til 25 000 kroner og møbler enkeltvis for kun 2000 til 2500 kroner.
- Noen av forbruksvarene ser helt nye ut. Vi har blant annet fått inn skinnjakker med merkelappene på.

Topp stemning

Og ikke nok med et godt utvalg av forbruksvarer, stemningen var også på topp i helgen. Sola strålte på lørdag, og folk koste seg og spiste vafler og pølser. Det var sosialt og et godt oppmøte av folk i nærmiljøet. Foreldrene til barna i musikkorpset stilte opp og gjorde en frivillig innsats. Mange barn var også nysgjerrige på mangfoldet av lopper.
- Dessuten er det viktig å skape et sunt ungdomsmiljø. Det handler om kultur og at de store tar vare på de små. Det gjør at det er meget gode holdninger her, spesielt i korpset. Og stemningen ble heller ikke noe dårligere av den flunkende nye bokkaféen med utstilling av bøker.
- Fordi bøkene her har vært til salgs, er nesten alle bøkene utsolgt, legger Ottersen til. Bokkaféen inneholdt også annet inventar til salgs. Det var flere som kjøpte møbler, pyntegjenstander og cd-spiller.

Kostbart

Inntekten går til Høybråten Skoles Musikkorps, som er et av oslos beste musikkorps. De holder et høyt nivå og har fått masse nye rekrutter.
- Vi bruker utdannede instuktører, gjerne de eldste med god erfaring, sier Ottersen.
- Jeg synes det er veldig billig å handle her. Dessuten er det mye fint å finne, sier Anett Lindstad, som tok turen innom loppemarkedet begge dagene. Denne gangen har hun fylt en hel pose med bøker for kun 30 kroner.
- Jeg har funnet mange fine reiseskildringer, legger hun til og understreker at hun er meget prisbevisst.
Jorunn Hanberg er også en av de som besøker loppemarkedet.
- Det er spennende å gå å titte her. Jeg vet aldri hva jeg finner, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere