RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(F.v.) Camilla Haugvoll (7), Thea Skjerven (5), Sindre Skille Amundsen (2,5) og Magnus Skedsmo Andersen (3) fikk møte Knerten og Karoline. Foto: Kaja Stabursvik
(F.v.) Camilla Haugvoll (7), Thea Skjerven (5), Sindre Skille Amundsen (2,5) og Magnus Skedsmo Andersen (3) fikk møte Knerten og Karoline. Foto: Kaja Stabursvik

Populært besøk på Symra kino

Barn fra hele bydelen tok turen innom Symra kino på lørdag for å hilse på Knerten og Karoline.

LAMBERTSETER: På lørdag var det igjen tid for den store kinodagen , og i den forbindelse fikk Symra kino besøk av Knerten og Karoline fra de kjente og kjære bøkene til Anne-Cath. Vestly, og nå i det siste også filmene om Knerten og Lillebror.

Flere titalls barn hadde funnet veien til Symra kino for å hilse på pinnene, og noen syntes det var mer skummelt enn andre. Fem år gamle Thea Skjerven storkoste seg og danset rundt med både Knerten og Karoline, klemte dem, satt på fanget og i det hele tatt lekte seg så svett at jakka måtte av, mens andre tibragte store deler av tiden tett inntil mamma og pappa.

Halv pris på alle forestillinger

Administrerende direktør i Oslo Kino, Geir Bergkastet, forteller at det i løpet av dagen var arrangementer på kinoer over hele byen.

LES OGSÅ: Besøksrekord for Oslo Kino

I tillegg til Knerten og Karoline, fikk også Symra kino besøk av hovedrolleinnehaverne i den nye filmen “Keeper’n til Liverpool”, Ask van der Hagen og Susanne Boucher.

– Den store kinodagen er en årlig tradisjon som arrangeres den første helga i november i hele Norge. Da er det halv pris på alle filmer, og det er 183 forestillinger bare i Oslo, sier Bergkastet.

Knerten-fan

Tre år gamle Magnus Skedsmo Andersen hadde med seg pappa. Han kom godt forberedt til møtet.

– Vi leste boka i går, for den har vi hjemme, sier Magnus, som syntes det var morsomt å møte helten sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere