RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populært foredrag

Foredraget på møtet til Bøler Eldreforum om "innvandring i Norge" fikk god mottakelse av de 40 tilhørerne.

BØLER: Onsdag i forrige uke arrangerte Bøler Eldreforum møte på Bøler samfunnshus.
Tema for dagen var innvandrere i Norge med foredragsholder Aslam Ashan. Han er daglig leder for Pakistanske ressurssenter for barn, arbeiderpartipolitiker og sitter i tillegg i eldrerådet. Han kom i 1971 som en av de første innvandrerne til Norge. Det var med denne bakgrunnen han hold foredraget om hvordan det er å være innvandrer i Norge i dag.

Hyperaktuelt

Vi var litt usikre på hvor mange som ville komme nå midt under OL, og vi priser oss nesten lykkelig for at kombinertgutta ble syke og at så mange kom. Dette er et tema som har vært aktuelt lenge, men vi hadde ikke drømt om at det skulle være så hyperaktuelt som i dag, innledet Egil Berg, leder i Bøler Eldreforum.
I foredraget fortalte Aslam Ashan om hvordan samfunnet og forholdene for innvandrere har endret seg siden han kom hit. Han snakket også om utfordringene vi står overfor i innvandringspolitikken. - Det er store endringer i innvandringspolitikken. Da jeg kom måtte vi ordne jobb og bosted selv, nå blir man bare sendt rett på mottak, sier Aslam Ashan.

Kaffe og diskusjon

Nesten 40 eldre møtte opp for å høre på foredraget. Det lydhøre publikummet fulgte interessert med på Aslam Ashans spennende historie og betraktninger om Norge og innvandrerpolitikken.
Bøler Eldreforum arrangerer fire møter i halvåret hvor en gjest holder foredrag eller kåseri om et aktuelt tema. Etterpå er det kaffe og diskusjon rundt bordene i samfunnshuset Det ble mange spørsmål og debatt, det var veldig positivt og vi er godt fornøyd med møtet, forteller Egil Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere