RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populært marked


Cecilia Black Fylking og Stian Sørmø fra Bekkelaget lette både lørdag og søndag etter klassikere på bokhyllene.
Cecilia Black Fylking og Stian Sørmø fra Bekkelaget lette både lørdag og søndag etter klassikere på bokhyllene.
Folk stod i kø da Bekkelaget Lions åpnet sitt årlige bokmarked.

SPORTSPLASSEN: Cecilia Black Fylking og Stian Sørmø var søndag i Bekkelagshuset for annen gang på jakt etter klassikere.

Vi kjøpte et lite lass allerede lørdag, blant annet Pappillon av Henri Charriere, Den gudommelige komedie av Dante Alighieri, Moby Dick av Hermann Melville og Glassperlespillet og Steppeulven av Hermann Hesse. Det ble totalt 12 bøker, og nå vurderer vi om vi har råd til flere, forteller 23-åringene.

Sagnomsust

I kassen tar Lionsgutta Olav Dolve og Knut Opsata imot penger fra fornøyde bokjegere.

Pengene strømmer inn. Interessen er større enn noen gang. Ikke bare fra folk i nabolaget. Bokkjøpere fra både Drøbak, Moss, Røyken og Voss har hørt om bokmarkedet vårt og tatt turen hit, forteller Dolve stolt.

20.000 bøker har medlemmene i Bekkealget Lions sortert og plassert i hyllene foran årets marked. Ennå står 140 "banankasser" uutpakket.

Vi fyller på etter hvert, og regner med at bøkene får ben å gå på under posesalget mandag (i dag), tirsdag og onsdag fra klokken 14-21, sier Opsata.

Lagerleie

Onsdag kveld skal restene etter Oslos største bokmarked plasseres på det nyervervede lageret i stabburet på Nordseter gård. I den forbindelse har president Dagfinn Sværen et lite hjertesukk å komme med:

Vi må betale mye for denne lagringen. Det er "sure penger" som vi istedenfor kunne gitt til lokalsamfunnet. Vi ber bydels-administrasjonen pent om at leien blir så lav som mulig, sier han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere