RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positiv til lekeland på Ulsrud


LEK OG TRIM: John G. Mattesons vei ønskes brukt til lekeland og treningssenter.
LEK OG TRIM: John G. Mattesons vei ønskes brukt til lekeland og treningssenter. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
Reklamen for Leos Lekeland er allerede på plass, uken før bydelsutvalget (BU) behandler dispensasjonssøknaden for bruk av lokalene på Ulsrud.

ULSRUD: Mandag 17. september avholdes høstens første møte i Østensjø bydelutvalg (BU). Her skal de blant annet behandle en dispensasjonssøknad for John G. Mattesons vei 4.

Eiendommen er regulert til industri, men ønskes brukt til forretnings- og næringsformål.

Søkers begrunnelse er at de mener området vil vitaliseres ved at tomme bygninger tas i bruk til publikumsrettede aktiviteter, uten at dette er til sjenanse for naboene.

Eiendommen det er snakk om ligger mot krysset Østmarkveien-General Ruges vei, rett ved Rema 1000, Adventkirken og Østmarka skole.

Bydelen positiv

Bydelsdirektøren i Østensjø er positiv til at lokalene blir tatt i bruk til blant annet lekeland og treningsstudio, men bemerker at trafikale forhold må ivaretas grunnet nærhet til skole, kirke og boliger.

LES OGSÅ: Dette skal diskuteres på høstens første møte i bydelsutvalget

På nettsidene til Leos Lekeland reklameres det med at de snart åpner et stort lekeland her, men det formelle er altså ikke i orden ennå.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere