RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive reaksjoner på det nye skiltet

Mens Vidar Magnussen i skytebane-aksjonen ble provosert av det nye skiltet til Hauketo Idrettsforening, kan Stein Olav Skarbø, leder av idrettslaget fortelle at de har fått mange positive reaksjoner.

PRINSDAL: Vår hensiktet med skiltet dere omtalte i avisen på onsdag, er kort og godt å gi en oversikt over hva som befinner seg hvor i idrettsparken, sier Skarbø. Det er jo ikke på langt nær alle som kommer hit som er kjent. Skiltet forteller derfor både hvor idrettshallen er, fotballbanene, hvordan man skal komme til stallen, til tennisklubben - og til skytebanen.
Har dere fått reaksjoner på at deler av skiltet provoserer?
Nei, ikke i det hele tatt. Vi har derimot fått signaler om at folk synes det er flott at vi har tatt initiativ til å få det satt opp.
Kan du forstå at noen lar seg provosere?
Det er jo delte meninger om skytebanen, men vi syntes det var riktig å ta med de elementene som er i dette området. For oss er det helt greit at noen ikke liker alt det som står på skiltet.
Hva da med skiskytter-arena? Den eksisterer jo ikke.
Nei, men blir det fortsatt drift på skytebanen her etter en ombygging, er det ingen grunn til ikke også å kunne gi et skiskytter-tilbud, og da har vi antydet hvor den skal være.
Betyr dette at dere ikke har avskrevet Prinsdal som skytebane?
Det er ikke fattet noen enderlig vedtak, og Hauketo Idrettsfotrening har en støtteresolusjon til Nordstyrand Skytterlag, og vil gjerne ha også skyting som et tilbud i idrettsparken. Men HIF har ingen planer om å etablere et anlegg med tanke på skiskyting. Vi vil bare gi rom for et bredest mulig tilbud. Vi vil støtte ethvert idrettslig tilbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere