*Nettavisen* Nyheter.

Positive tendenser av Akerselva

BARE NESTEN: Frida Stegeby ble kåret til Akerselvas beste spiller av en lokal jury etter kampen Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Akerselva sto med seks tap og en uavgjort før møtet mot Tunet søndag. To timer etter kampstart hadde de nesten doblet poengene på tabellen.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODE I FORSVAR: Martine Jarnes gjorde en strålende jobb i forsvar for Akerselva. Nå skal laget ta med den positive kampen inn i resten av sesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET TO: Frida Stegeby

HØYENHALL: Akerselva lignet ikke på et bunnlag da de spilte mot Tunet søndag kveld.

Laget hadde bestemt seg for å tette igjen bakover og satse på kontringer. Og denne resepten holdt på å sikre laget poeng mot Tunet.

Hentet opp ledelsen

Lagene spilte jevnt i første periode og gikk til første pause med 1-1.

I andre periode var vertene hakket vassere og gikk opp i 4-2.

Men i siste periode var Akerselva det førende laget og de utlignet til 5-5 fem minutter før slutt. I tillegg brente laget noen store sjanser som kunne ha ført til sesongens første seier.

I stedet kunne vertene score tre minutter før slutt og kontrollere kampen inn til seier.

Godt forsvar

Trener Mats Borgen var fornøyd med lagets defensive jobb bakover. Trenerteamet hadde bestemt seg for å tette igjen bakover etter at de slapp inn 13 mål mot nettopp Tunet forrige kamp.

– Vi hadde endelig struktur bakover. Målet fremover er å slippe inn færrest mulig mål, sier Borgen som mener at laget hadde fortjent poeng.

– Vi fikk seks drittmål imot. I tillegg skaper vi mange sjanser som vi brenner. Men sånn er det med bunnlag. Da har man som regel marginene imot seg, sier han.

Akerselvas beste kvinne, Frida Stegeby, har fortsatt tro på at de kan klatre på tabellen.

– Vi har ikke gitt opp enda. I dag viser vi veldig bra fremgang. Vi spiller godt i forsvar, men setter ikke sjansene. Men vi er fortsatt optimister, sier hun.

Les også: Tunet slet mot Akerselva

Og Akerselva får skryt av Tunet-trener Thomas Westin.

– Akerselva imponerte i dag. De var veldig gode taktiske og den defensive spillestilen lykkes de bra med. De var veldig farlige på kontringer og kunne fort tatt med poeng herfra. Men vi hadde endelig litt medgang, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.