RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive til ny fritidsklubb


Politikerne åpner for både fritidsklubb og kultursal i tilknytning til den nye ungdomsskolen som skal stå ferdig i 2014. Foto: Anita L. Hanken.
Politikerne åpner for både fritidsklubb og kultursal i tilknytning til den nye ungdomsskolen som skal stå ferdig i 2014. Foto: Anita L. Hanken.
Fritidsklubb og kultursal i tilknytning til nye Gran skole ble heftig debattert i bydelsutvalgets møte.

FURUSET: Selv om nye Gran skole ikke skal stå ferdig før i 2014, presiserte bydelsdirektør Erik Kjeldstadli at en eventuell fritidsklubb og kultursal måtte bakes inn i planene allerede nå

Beholder dagens tilbud

Leder av Alna ungdomsråd Sahra Jaber brukte åpen halvtime til å advare politikerne mot å la en ny fritidsklubb gå på bekostning av tilbudet som allerede fins i Furuset Forum.

Det var Arvid Berg-Hansen (Ap) helt enig i.

– Vi må beholde begge tilbudene, sa han.

Ingunn Gjerstad (SV) mente også at det var viktig å satse på fritidstilbud, men ville nevne Haugerudhallen i samme åndedrag.

Høyres Berit Solli mente imidlertid at bydelen ikke trengte flere kulturhus.

Åpner for kultursal

Etter en «time-out» ble bydelspolitikerne til slutt enige om å gi bydelsdirektøren fullmakt til å inngå en intensjonsavtale om en 500 kvadratmeter stor fritidsklubb i tilknytning til nye Gran skole.

Det ble også åpnet for å se på en mulig aula/kultursal i forbindelse med nye Gran skole.

Det var dessuten enighet om at tilbudene i Furuset Forum skulle opprettholdes og videreutvikles parallelt med en eventuell fritidsklubb.

Bydelsutvalget oppretter nå en saksordførersak som skal se på hvordan det framtidige fritidstilbudet i hele bydelen skal organiseres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere