RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive til nytt demenssenter

Bydelen ser fram til åpningen av nytt demenssenter i Oscars gate.

Homansbyen: Fra august regner Bydel Frogner med å åpne bydelens nye ettermiddagssenter for demente i lokalene til Homansbyen seniorsenter, som legges ned.

– Bydelen og Nasjonalforeningen satser på et nytt tilbud med sterkere fokus på helse til utsatte eldre mennesker, sier informasjonskonsulent i bydel Frogner, Maren Rækstad.

På formiddagene planlegger de et tilbud til eldre med ulike funksjonshemninger.

Etterlengtet tilbud

– Det har lenge vært et etterlengtet tilbud om å få et tidspunkt på dagen som passer bedre for noen brukere i denne gruppen. Prosjektet er i utgangspunktet tenkt å være treårig, men alle håper og regner med at det vil bli så vellykket at man vil fortsette utover prosjektperioden, sier Rækstad.

Glade og stolte

– Nasjonalforeningen er glad og stolt over å starte opp dette arbeidet som er et av de viktigste satsningsområdene i foreningens virksomhet. Nasjonalforeningen er opptatt av å støtte forskning på området knyttet til demens og vil drive demenssenteret på basis av den nyeste kunnskapen som finnes på feltet, forteller hun.

Rækstad vektlegger at de nåværende brukerne på Homansbyen seniorsenter vil få tilbud om transport til andre seniorsentre i byen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere