Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive til utredning om spillemidler

Daglig leder i Manglerud Star fotball, Tom Arne Nyborg. Arkivfoto
Daglig leder i Manglerud Star fotball, Tom Arne Nyborg. Arkivfoto
Andre fotballklubber i vårt distrikt gir MS forsiktig støtte i deres forslag om å se på alternativer til Norsk Tippings monopol, for å få nok penger til idretten.

VÅRT DISTRIKT: Mandag skrev Nordstrands Blad om MS' forslag til Fotballtinget i mars 2010, der klubben ønsker at det skal bli nedsatt et utvalg for å utrede fremtidige finansieringsmuligheter for norsk fotball (og idrett).

MS er bekymret over utviklingen til Norsk Tipping, fordi overskuddet deres har minket med rundt 700 millioner de siste årene.

Den summen tilsvarer det norsk idrett, kultur og forskning kunne fått dersom utenlandske spillselskaper fikk etablere seg i Norge, og at de ble lisensiert på en slik måte at en viss prosentandel av omsetningen i Norge går tilbake til idrett, kultur og forskning.

Fotballederne i Bøler, BSK, KFUM og Holmlia, som Nordstrands Blad har snakket med, stiller seg positive til å la Fotballtinget nedsette et utvalg, men klubbene har ikke foretatt noen diskusjon om emnet internt.

– Jeg ser unektelig at MS har et poeng, men vi må jo også ta visse etiske hensyn, sier styreleder i Bøler, Bjørn-Olav Larsen.

– Det er positivt å sette ned et bredt utvalg for å se på mulighetene til å få mer penger til idrett, sier styreleder i Holmlia, Roar C. Nilsson.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!